J&K BJP-president Ravinder Raina test het coronavirus positief als er meer dan 10.500 gevallen zijn

J&K BJP-president Ravinder Raina test het coronavirus positief als er meer dan 10.500 gevallen zijn

Ravinder Raina.

President Ravinder Raina, president van Jammu en Kasjmir Bharatiya Janata Party (BJP), heeft positief getest op de nieuwe pandemie van het coronavirus. Ravinder Raina zei dat hij zich liet testen op het virus, waarna zijn rapport positief bleek te zijn.

Ravinder Raina bevestigt nieuws op Twitter

Ravinder Raina tweet

Twitter

Ravinder Raina tweette in het Hindi naar Twitter en zei: “Hallo vrienden! Ik was vijf dagen in Kasjmir’s Bandipora na de moord op BJP-leiders Wasim Bari en Omar Sultan en hun vader door terroristen. Vandaag had ik lichte koorts en liet ik me testen , Het rapport bleek Covid-19 positief te zijn. “

“Ja, zijn testrapport voor coronavirus is positief ontvangen”, aldus de dokters. De dokters zeiden ook dat de BJP-president in het Narayana-ziekenhuis in de wijk Katra in het district Reasi werd geïsoleerd.

Raina ontmoette Ram Madhav, Jitendra Singh

ravinder raina

Ravinder Raina bracht ook een bezoek aan de familie van de vermoorde BJP-leider Wasim Bari.

Ondertussen kwam Raina in Bandipora in contact met topfunctionarissen. Hij zou naar verluidt slechts twee dagen geleden de staatsminister van Buitenlandse Zaken (PMO) Jitendra Singh, de nationale secretaris van de BJP, Ram Madhav en andere BJP-leiders hebben ontmoet, terwijl hij de familie van Wasim Bari condoleances aanbood.

Sheikh Wasim Bari, de lokale BJP-leider, werd samen met zijn vader Bashir Sheikh en jongere broer Omar Sultan in de stad Bandipora in het noorden van Kasjmir door de terroristen vermoord. Ze werden vermoord terwijl ze samen in hun kantoor annex winkel zaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *