Uitgaande Ghost-ontwikkelaar bekladt zijn Steam-pagina in geschil met uitgever

Ontwikkelaar van indie adventure-RPG-game uitgaand spook (Opent in een nieuw tabblad) Volgers wordt verzocht de game op geen enkel platform te kopen, omdat deze momenteel niet voldoet aan de kwaliteitsnormen die ze verwacht. Hij heeft ook de verkoop van de game op Steam verstoord – het enige platform waar hij naar eigen zeggen mee bezig is – en dreigt met juridische stappen tegen uitgever Digerati, die volgens hem weigert de controle over de game aan hem terug te geven.

Na succes Kickstarter (Opent in een nieuw tabblad) In 2021 wordt de pc-versie van The Outbound Ghost in september op Steam gelanceerd met overwegend positieve recensies. De consoleversies van de game – PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch – hadden echter problemen. Op 1 december zei Digigerati dat de Switch-versie “Wachten op update (Opent in een nieuw tabblad)“En er ontbreken extra talen. Op 4 december tweette Digigerati nog een verklaring waarin hij de aanhoudende prestatieproblemen met The Outbound Ghost op de Switch erkende.

(Afbeelding tegoed: Digigerati (via Twitter))

(Opent in een nieuw tabblad)

Op 8 december gaf Digigerati een derde verklaring af waarin stond dat hoewel de PlayStation-versies van de game al twee keer waren gepatcht (inclusief de patch op dag één), de Switch-patch nog steeds werd beoordeeld door Nintendo. Elke gebruiker die problemen heeft met The Outbound Ghost kan ons een @ of DM sturen schreef (Opent in een nieuw tabblad). U kunt er zeker van zijn dat we naar al uw feedback luisteren.

Written By
More from Max Mcgee
Onzichtbare spelers verpesten Warzone
Het nieuwe seizoen is binnen Call Of Duty: Warzone heeft een moeilijke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *