Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC exclusief aangekondigd voor PS5

Het werd aangekondigd door ontwikkelaar Guerrilla Games in een trailer op Game-prijzenHorizon Forbidden West krijgt officieel DLC – maar alleen voor PlayStation 5.

Aangekomen op 19 april 2023, zal de Burning Shores DLC Aloy naar Los Angeles brengen, compleet met een Hollywood-bord tentoongesteld (en prompt vernietigd door een gigantische robot). Volgens een post op de PlayStation Blog legde Guerrilla uit: “Om deze geweldige visie technisch en creatief te realiseren, hebben we de moeilijke beslissing genomen om al onze inspanningen te concentreren op het leveren van een geweldige ervaring exclusief voor PlayStation®5.”

Volgens die post heeft de DLC Aloy op jacht naar een “sinistere dreiging” en is de omgeving van Los Angeles een vulkanische archipel geworden. “Je reist naar een gevaarlijke nieuwe regio ten zuiden van het land van de Tenakth-clan, met een meeslepend verhaal dat volgt waar Horizon Forbidden West was gebleven, nieuwe personages, avonturen en meer.”

Forbidden West is het langverwachte vervolg op Horizon: Zero Dawn uit 2017 en zag de terugkeer van hoofdrolspeler Slug terwijl ze, nou ja, het Forbidden West verkent, met vervallen versies van steden als Las Vegas en San Francisco.

Het vervolg, uitgebracht in februari 2022, treedt in de voetsporen van het origineel door een grote uitbreiding te krijgen, aangezien The Frozen Wilds DLC voor Zero Dawn in november 2017 werd uitgebracht.

Hoewel Forbidden West veel vroege updates ontving om verschillende technische problemen en levenskwaliteitsfuncties op te lossen, samen met een New Game Plus-modus later in het jaar, zal dit het eerste grote DLC-pakket zijn dat naar de game komt sinds de lancering.

READ  Eid-tip van Shah Rukh Khan: 'Geef jezelf een knuffel'

In onze 9/10 recensie van het basisspel zei IGN: “Een triomfantelijke mix van boeiende gevechten, eersteklas ontwerp van wezens en personages, en een boeiende open wereld, Horizon Forbidden West is een absolute knaller en een briljante weergave van PS5-kracht. .”

0
Written By
More from Aubrey Mason
Bandai Namco heeft een nieuw bedrijfslogo, en ik vind het geweldig
afbeelding: Bandai Namco Vorig jaar kondigde de Japanse uitgeverij Bandai Namco aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *