Uitleg van Palia-consoleondersteuning | Nerd Stash

Uitleg van Palia-consoleondersteuning |  Nerd Stash

versleten Het is een MMORPG waarin je verschillende taken kunt uitvoeren, zoals tuinieren en vissen, om je te helpen een nieuwe wereld te verkennen. Hoewel de game in de toekomst beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch, kun je hem nu ook op pc spelen. Het gebruik van een toetsenbord en muis om te spelen is prima, maar misschien heb je liever een controller. Dit maakt sommige activiteiten, zoals vechten, gemakkelijker uit te voeren. Niet alle pc-games worden ondersteund, ook al hebben ze consoleversies. Maar als het gebruik van een controller vanzelfsprekend is en je comfortabel wilt spelen, kun je je afvragen of dat mogelijk is versleten Het heeft controllerondersteuning op pc en hoe je het gaat instellen.

Heeft Balea controllerondersteuning?

Bron afbeelding: Palia.com

versleten Het heeft geen strikte controllerondersteuning, hoewel het binnenkort beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch. Je kunt een controller aansluiten en communiceren met het spel, maar sommige commando’s zijn niet beschikbaar. Interactie met de gebruikersinterface zou geen probleem moeten zijn, en als u alleen op zoek bent naar basisbedieningen, zou elke console moeten werken. Het maakt niet uit of je een Xbox, PlayStation of een ander merk console gebruikt.

Er is geen harde toewijzing van controle, zelfs niet als je op Steam Deck speelt. U kunt de basisbesturing leren, maar u kunt geen dingen veranderen, zoals het instellen van een aangepaste controllertoewijzing. Je zult het moeten doen met wat je hebt, hoewel dat niet al te veel van invloed zou moeten zijn op de gameplay. sinds versleten Het zal compatibel zijn met Nintendo Switch, het zou niet al te moeilijk moeten zijn om te wennen aan een console op pc.

READ  Hier zijn alle Game Pass-games die Xbox op Gamescom 2021 heeft getoond

Verwant

Is Palia beschikbaar op Xbox of PlayStation? beantwoord

Alleen omdat er nu geen controllerondersteuning is, wil nog niet zeggen dat die er in de toekomst niet zal zijn. leuk vinden versleten De consoleset van de pc-versie komt uit op Switch en wordt afgerond. Sommige spelers gebruiken mogelijk een Switch Pro-controller op pc en de opdrachten moeten hetzelfde zijn. Xbox-controllers werken op alle pc-games en versleten Het is absoluut een game die past bij de manier waarop je consoles speelt.

Op het moment van schrijven kunt u de huidige knoptoewijzing niet wijzigen en moet u zich houden aan de standaardinstellingen. Maar naarmate de game dichter bij de release van de console komt, zie je mogelijk meer ondersteuning verschijnen in de instellingen. U zou de knoppen naar wens moeten kunnen instellen of de standaardinstellingen kunnen wijzigen. Het is niet gegarandeerd dat het verschijnt, maar er moet een bepaald niveau van huidige console-ondersteuning zijn waarmee u kunt werken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *