Warzone’s nieuwe LTM stealth-technologie vervangt Rebirth Island voor Fortune’s Keep

Seizoen 4 van Call of Duty: Warzone begint op 24 juni en introduceert een nieuwe Battle Royale-kaart, Fortune’s Keep. In de tussentijd kunnen spelers echter kort afscheid nemen van Rebirth Island, dankzij een nieuw LTM-lek dat nu beschikbaar is.

vecht het uit Wedergeboorte EilandSpelers strijden om het bezit van een radio, die ze moeten vasthouden tot het spel voorbij is – het laatste team met de radio zal Rebirth to Fortune’s Keep moeten verlaten. De tijdelijke modus is alleen beschikbaar om als trio te spelen en loopt tot 22 juni.

Maar dit zal niet de laatste zijn die je op Rebirth Island zult zien. De Extraction-modus herdenkt de visuele transformatie, van de huidige Warzone-kaarten tot de kleurrijkere, piratenachtige burcht van Fortune, maar Rebirth en Caldera blijven gedurende seizoen 4 beschikbaar om te spelen.

Je kunt ook andere spelmodi dan exfiltratie op Rebirth blijven spelen tot het einde van seizoen 3.

Alle spelmodi – Rebirth, Loot, Battle Royal en Heroes – blijven beschikbaar voor Caldera en Rebirth zal naar verwachting kort na de release van seizoen 4 volledig terugkeren. Het seizoen, als het aandachtspunt in de opslagstad keert terug, en er is een afname van de hoeveelheid gebladerte die op het scherm verschijnt, om de zichtbaarheid van de spelers te vergroten.

Fortune’s Keep zal in eerste instantie beschikbaar zijn als een terugkeerkaart, hoewel er waarschijnlijk meer modi zullen worden toegevoegd naarmate het nieuwe seizoen vordert. Er zijn ook veel nieuwe wapens. De Macro-5 is een handig heupvuurmachinepistool voor snelle close-ups. De UGM-8 is een nieuw, krachtig licht machinegeweer, en voor de melee-enthousiasteling is er een stootdolk, een sinister ogend mesje tussen je vingers.

READ  Creative Director van Rainbow Six Siege vertrekt op zoek naar "andere kansen" bij Ubisoft

Exfiltratie voegt een spannende extra laag toe aan Warzone’s toch al lonende Battle Royale, en het is leuk om te zien dat een van onze favoriete maps wordt geĆ«erd voordat het doek opgaat voor Fortune’s Keep. Dus ga online en kijk of je levend uit Rebirth Island komt.

Written By
More from Max Mcgee
Nationaal onderwijsbeleid 2020 verwelkomd door de VS; hier is wat er verwacht wordt
Nieuw onderwijsbeleid van India 2020Twitter Het Union Cabinet keurde vorige week het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *