Ultima Underworld, Guild Games verwijderd van GOG.com

Drie games uit de jaren 90 worden op maandag 28 juni verwijderd uit de Origin Systems pc-lijn van Electronic Arts op GOG.com. De titels zijn de laatste Onderwereld 1 + 2, Gilde oorlogenEn de En de Syndicaat Plus, uitgave van 1996 met de eerste Syndicaat en breid het uit.

Alle drie zijn momenteel beschikbaar voor $ 1,49 per stuk. Iedereen die games koopt voordat ze zijn verwijderd, vindt ze nog steeds in hun titelbibliotheek op GOG.com nadat ze zijn verwijderd. Ze kunnen het ook nog steeds opnieuw downloaden. De verwijdering gaat in op 28 juni om 9.00 uur ET.

Noteer GOG.com in een forumpost op donderdag Ze trokken de spellen terug op verzoek van de uitgever. Polygon heeft contact opgenomen met een vertegenwoordiger van Electronic Arts voor aanvullend commentaar. Alle deelnemende spellen, behalve Gilde oorlogenMomenteel verkrijgbaar via EA’s Origin storefront.

Syndicaat, Door Bullfrog Productions van Peter Molyneux werd het gelanceerd in 1993, met een uitbreidingspakket dat later dat jaar werd uitgebracht. Volg het Gilde oorlogen 1996. Het realtime strategie- en tactiekspel werd in 2012 opnieuw gelanceerd als een first-person shooter.

Ultima Underworld: Stygian Abyss En de Ultieme Onderwereld 2: een doolhof van werelden Het werd respectievelijk in 1992 en 1993 gelanceerd. Richard Garriott regisseerde en Warren Spector produceerde de eerste game; Spector produceerde en regisseerde Paul Neurat II. De twee werden in 2011 gebundeld te koop op GOG.com.

READ  Mass Effect: Legendary Edition laat je de liftrit overslaan
Written By
More from Max Mcgee
STORMHILL MYSTERY FAMILY SHADOWS PC-versie Volledige game gratis download
STORMHILL ENIGMA HOUSEHOLD SHADOWS COMPUTER-versie Volledige game gratis download Stormhill Mystery Family...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *