Castlevania Boy Advance Collection ziet er zeer waarschijnlijk uit

Circle of the Moon, Harmony of Symmetry en Aria of Sorrow-coverart gerangschikt in een collage.

foto: Konami / Kotaku

De afgelopen week zijn er twee vermeldingen voor een . gevonden Castlevania Advance-collectie In aparte databases om games in het formaat te classificeren Australië En de Zuid-Korea. Dit wordt natuurlijk behoorlijk opgewonden, en ik moet toegeven, ik ben ook voorzichtig optimistisch dat het ooit echt iets zal worden.

Lees verder: maan cirkel Het is het beste geheime Castlevania-spel

Hoewel Konami deze details nog niet heeft bevestigd – we hebben contact met ze opgenomen en ze hebben het gebabbel nog niet gehoord –Castlevania Advance-collectie Het lijkt te zijn afgehandeld door M2, een studio die in het verleden met Konami heeft gewerkt aan een soortgelijk Castlevania En de tegen Jubileumpakketten en staat bekend om zijn toewijding aan precisie in klassieke gesimuleerde collecties. De Australische classificatiesite geeft aan dat: Castlevania Advance-collectie Het zal platformonafhankelijk zijn, terwijl Zuid-Korea (geleverd door regionale uitgever H2 Interactive) alleen de pc-versie vermeldt.

Castlevania Debuteerde in Game Boy Advance met KCEK Development van 2001 لعاملعام maan cirkel. De populaire franchise bracht al snel nog twee mobiele versies voort, 2002 Eccentric dissonantie harmonie en 2003 verdrietig liedDat is de laatste van de beste games van de Metroidvania-serie. Het trio werd uiteindelijk afzonderlijk opnieuw uitgebracht op de Wii U in 2014, maar ze zijn nog steeds een van de weinige Castlevania Games die niet zijn geporteerd of geremasterd door Konami voor moderne platforms.

De nieuwe, toegankelijke collectie zal niet alleen een groot probleem zijn voor fans van deze uitstekende Game Boy Advance-spellen, maar zou ook kunnen leiden tot een soortgelijke heruitgave van de Nintendo DS. Castlevania verdrievoudigen. Stel je voor dat je kunt spelen dageraad van verdrietEn de beeld verpesten, En de Kerkmedaille Op de console die het afgelopen decennium is uitgebracht. Castlevania Het heeft misschien zijn ups en downs gezien op thuisconsoles, maar de Game Boy Advance- en Nintendo DS-uitjes hebben grotendeels de erfenis van deze populaire franchise behouden.

Konami, stop met het oppompen van de zielverpletterende pachinko-machines om ons nog meer Dracula-slachtingen te besparen, ook al is het gewoon een terugkeer naar deze oude handheld-avonturen.

READ  Apple blokkeert App Store-account van Fortnite Creator Epic Games | NU
Written By
More from Aubrey Mason

DOJ-strijdbevel dat journalisten beschermt tijdens protesten in Portland

Het ministerie van Justitie wil het bevel van een rechter opheffen dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *