UNC 78, nr. 11 Florida 70; laatste

Chapel Hill, North Carolina – Gelegen in Carolina in het Dean E.Smith Center voor de wedstrijd van North Carolina met nummer 11 van Florida. Voor het eerst dit seizoen speel je Tar Heels voor een groot aantal fans. De NC Executive 195-bestelling staat een capaciteit van 15% toe, die voor het eerst dit seizoen bijna 3.250 fans in Carolina Blue bereikt met 2.400 van die studentfans. Tar Heels wil woensdag herstellen van een zeer teleurstellend verlies tegen Marquette, en herinneringen daaraan kunnen met ergernis worden gewist bij het beste team van ACC. 16.00 uur fooi op ESPN. Doug Sherman en Corey Alexander staan ​​klaar.

Eerste helft

20:00 – Junior: Caleb Love, Kerwin Walton, Lucky Black, Garrison Brooks, Armando Packott. UNC wint de fooi en Love slaat de sprong voor de eerste punten van het spel. Walton vangt drie doelpunten na een aftrap van Brooks. FSU’s eerste punt is een vrije worp door MJ Walker. De Seminole probeerde niet om een ​​velddoelpunt te scoren bij zijn eerste vier bezittingen – drie beurten en twee vrije worppogingen. Scheidsrechters staan ​​beide teams toe om vroeg te spelen; Het was heel fysiek. Scottie Barnes komt in het spel en klopt op het eerste velddoelpunt van het FSU-spel. Drie verschuivingen van VN-leiderschap tijdens het droogterecord van 2:34. UNC 5, FSU 5.

15:45 – Lions missen twee vrije worpen van de time-out, maar Brooks grijpt een aanvallende rebound. Liefde mist er drie, vangt zijn meisje en dan mist Walton er drie. Hun teerhielen zijn koud geworden. De Seminoles pakken een reeks aanvalsborden, tot grote waardering van Roy Williams. FSU in ronde 7-0. RJ Davis, Andrew Platek, Day’Ron Sharpe en Walker Kessler hebben ingecheckt. UNC heeft negen rechte manden. 10-0 liep tegen de Seminoles aan. Davis mist er drie. Te veel dribbelen voor de teerhiel en onvoldoende balbeweging. 11 opeenvolgende gemiste schoten voor de thuisploeg. Kessler’s terugtocht maakt een einde aan de droogte. FSU 10, UNC 7.

11:54 – FSU heeft haar derde aanvallende rebound overgenomen om zich terug te trekken. Seminoles zijn de 13e in het land wat betreft het terugslagpercentage (35,9 procent). Tar Heels hebben meer beurten (6) dan velddoelen (3). Heersers vonden plotseling hun fluitje. In de eerste minuten van de wedstrijd werden veel niet-gepallete oproepen gepleegd. Davis benadrukt drie punten, zijn eerste in de middag. Barnes strompelt van het veld en geeft de voorkeur aan zijn rechterenkel. Verzwakking van de tijdelijke verdediging door het Commando van de Verenigde Naties op vele eigendommen vandaag; Zes vroege FSU-fastbreak-punten. Acht transformaties van de diameter van hakken naar de vier simenols. Leeuwen slaan twee vrije worpen om zijn team twee punten te bezorgen. Raykuan Gray antwoordt er drie. 11 Transities om de Verenigde Naties te leiden en Bullets Nine voor de seminoles. FSU 23, UNC 14.

READ  Beveiliger Sanjay Mishra in Uttar Pradesh Prayagraj SRN-ziekenhuis verslaat oudere vrouw, gearresteerd

7:23 – Zwart slaat 2 vrije worpen buiten de media-time-out. Love en Walton zijn tot nu toe een schietspel van 2 voor 11. De voorsprong van FSU steeg tot 11 punten dankzij 16 omzetten. Door het loodvrij werpen van de VN blijven ze in dit spel 8 tot 10 van de streak. Op beide teams werden in totaal 17 fouten geteld. Bacot logt in en maakt meteen zijn derde fout. Hij had drie fouten en nul punten in acht minuten. FSU-vooruitgang groeide tot 15 punten. FSU 35, UNC 20.

3:37 – De drie keer dat ik heb geprobeerd om UNC te leiden in de wedstrijd van dit seizoen zijn 24 keer tegen Clemson. Het is vandaag 2 tot 14 eerste helft. Walker grijpt twee grote stukken om 1.000 carrièrepunten te bereiken. Tekort 16 voor hakdiameter. Sharp slaat twee vrije worpen, wat zeldzaam is voor een schutter van 51 procent. Tar Heels bevat zeven velddoelen en 14 transformaties. Kessler neemt twee vrije worpen om de achterstand terug te brengen tot 10 punten. Anthony Bullitt maakt een stevige glazen mand om te beantwoorden.

Helft: FSU 41, UNC 29

Statistieken eerste helft in UNC: 7-28 FG (25%), 2-14 3FG (14%), 13-16 FT (81%). Kessler: 6 punten, 5 rebounds. Bakout: 0 punten, 3 fouten. Team: 14 beurten, 8 punten in verf.

Statistieken eerste helft: 15-33 FG (45%), 3-10 3FG (30%), 8-9 FT (89%). Grijs: 9 punten, 4 rebounds. Walker: 7 punten, 1 rebound, 2 assists. Team: 19 punten omzet, 12 punten Fastbreak.

de andere helft

20:00 – liefde met een zachte aanraking van het puntje van de vingertop en de eerste punten van de helft. Kessler verdiende de start in de tweede helft en sloeg de thuisdunk dicht. Twee rotaties door FSU. De voortgang is afgenomen tot acht punten. Leonard Hamilton noemt een time-out omdat hij een hekel heeft aan wat hij aan het begin van de eerste helft op aarde ziet. FSU 41, UNC 33.

18:56 – Liefde haalt hem uit de tijdslimiet. Brooks krijgt een blok om een ​​andere transitiemand bij de seminoles te blokkeren. FSU gooit het achteloos buiten het bereik wanneer ze basketbal proberen te betreden. Kessler bereikt 10 punten en de voortgang zakt naar zes. FSU draait het weer om. De 3.200 fans zijn luidruchtig in het Smith Center. Kessler laat haar na een zachte beweging onderdompelen. Hij bereikt 12 punten en het voorschot zakt naar vier na de 8-0-reeks om het spel te beginnen. Liefde slaat twee vrije worpen. UNC-tracks met twee punten. De race eindigt met drie Polite. Walton beantwoordt er drie. Opeenvolgende fouten gemaakt door liefde. Tar Heels is terug in dit spel. FSU 44, UNC 42.

READ  Cam Newton, voer de voortgang van de spelshow uit tijdens het verliezen van streak - Boston Herald

15:45 – UNC bindt het spel aan een vogel van Black en neemt vervolgens de leiding nadat Kessler onder water staat. De nieuwe spits heeft 14 punten in 17 minuten. Owl Osborne’s worp van de bal maakt een einde aan de droogte van de NFL. Walton mist de drie wijd open. Het is 2 tegen 7 diep in de dag. Bacot checkt in en speelt met 3 fouten. Walton mist er nog drie. Niet zijn beste dag van achter de boog. Het was Pakouts eerste poging toen hij in een terugslagaanval viel. FSU herwint de leiding met een vrije worp van Osborne. Davis nam het terug met een jas. Sardar Nails Calhons Three. Stakingen in de handel in verschil. Davis ‘twee vrije worpen kwamen overeen met de score van elk 50 runs. De nieuwe point guard heeft negen punten. De eerste punten van Bakot geven zijn team de leiding. UNC 52, FSU 50.

11:15 – Teerstomp dwingt een rotatie buiten de tijd af, maar kan deze niet in punten omzetten. Davis scoort drie, en het VN-leiderschap is vijf keer teruggekeerd sinds hij een vroege voorsprong van 5-0 had gemaakt. Gray antwoordt met één slag. Hij leidt Kessler van achter de boog om de bal te gooien. Hij vindt Black Kessler om nog twee punten te halen in de overgang. 7. De voettekst heeft 18 punten op 8 versus 9. Hamilton roept een time-out op. Kessler zijn naam wordt herhaald in Dean Dome. UNC 59, FSU 52.

8:21 – Walton Air Balls Three. Het is nu slechts 2 tegen 9 op lange termijn. UNC 59, FSU 54.

7:58 – Kessler scoort 15 staarten en heeft 20 punten. Liefde verandert haar in transitie. Geen slim spel voor een eerstejaars. Polite’s zeer gemakkelijke emmer om het lood in drie punten te snijden. Hamilton kiest ervoor om zijn deadline te gebruiken. UNC 61, FSU 58.

6:16 – FSU tot 11 beurten in de tweede helft. UNC in droogte opgenomen 2:21. Love pikt zijn derde fout op, maar verhindert dat deze beweegt. FSU krijgt een afstand van twee, maar Walton vangt een drievoudige wijzer in de overgang. Liefde draait het om, maar verhindert de overdracht van onderdompeling. Davis vindt Bacot in een klap en keert terug naar vijf bij Tar Heels. UNC 66, FSU 61.

READ  Shashi Tharoor zegt dat Lockdown Covid niet vertraagde in zijn kiesdistrict

3:50 – Gray wordt 1 van 2 van de liefdadigheidsbalk. Kessler Bacot scoort veel om Tar Heel-fans enthousiast te maken. De “Walker Kessler” -hymne brak uit. De nieuwe student van 2 meter maakt een overtreding en probeert een rebound te grijpen. Barnes mist de voorkant voor een en een. Liefde gaat naar de vrije worplijn en klopt beide slagen. Heel Tarr is 19 tot 22 (86,4%) vrije worplijn. Barnes mist drie punten. Elk team heeft vijf hattricks. Brooks adviseert over de gemiste worp van Loewe om de leiders van de Verenigde Naties 8 punten op voorsprong te geven. Gray mist mijn vrije worp poging. Het wankelt midden in het Smith Center. Davis draait haar om na een val die tot twee belangrijke punten leidt. 70-64, UNC, met 59,7 seconden resterend. Beleefde fouten Walton. Hij maakt ze allebei. FSU-aanval kaatst terug, resulterend in 2 punten. Bacot gaat naar de doellijn en maakt twee vrije worpen. Gray passt de bal, en Bakot draait de bal, maar Osborne mist de pass. UNC 74, FSU 68.

00:30 – Walton gaat naar de vrije worplijn. Het is een schietspel met vrije worp van 90,9%. Junior scherpschutter maakt beide freebies. Hij staat acht punten achter Tar Heels. Beide teams wisselen handelsvolume uit. Beleefd trekt zich terug van drie, mist, maar Seminole keert zich aanvallend terug. Bletech maakt een fout. Barnes maakt twee vrije worpen. FSU legt een vangbal op. Roy Williams roept. UNC 76, FSU 70.

00:06 – UNC laat de bal netjes vallen. Liefde gaat naar de vrije worplijn. Het klopt beide schoten. Alles lacht op de Tar Heel-stoel.

Finale: UNC 78, FSU 70

Laatste UNC-statistieken: 23-60 FG (38%), 5-23 FG (22%), 27-30 FT (90%). Kessler: 20 punten, 9-10 FG, 8 rebounds. Walton: 13 punten. Davis: 12 punten. Love: 12 punten. Het team: Roy Williams verdiende de 900ste in zijn carrière.

Laatste FSU-statistieken: 26-67 FG (39%), 5-17 3FG (29%), 13-20 FT (65%). Grijs: 17 punten, 8 rebounds, 6 omzet. Barnes: 12 punten, 7 rebounds. Team: 22 Fast Break-punten.

More from Madison Garrett

Kleine muziekspeler voor oude auto’s

Gepresenteerd Spotify Car Thing. Deze muziekspeler is ontworpen voor oldtimermodellen die moderne...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *