Uncharted Waters Origin wordt op 7 maart wereldwijd gelanceerd

De oorsprong van de onbekende wateren Het wordt uitgebracht voor pc via stoom En vloerEn iOS via de App Store en Android via Google apps Op 7 maart wereldwijd maakte LINE Games bekend. Het ondersteunt Engelse, Japanse en Chinese (vereenvoudigde en traditionele) taalopties, evenals cross-play.

De oorsprong van de onbekende wateren Het werd voor het eerst gelanceerd in Zuid-Korea op 23 augustus 2022.

Hier is een kort overzicht van het spel, via LINE Games:

Ontwikkeld door Motif – het ontwikkelingsbedrijf van LINE Games – en Koei Tecmo Games, De oorsprong van de onbekende wateren Het is een nautische sandbox-RPG waar spelers kunnen genieten van ruil-, gevechts- en avontuurlijke inhoud die zich afspeelt in het tijdperk van verkenning in de 16e eeuw. Ter herdenking van 30 jaar franchise, De oorsprong van de onbekende wateren Het is gebaseerd op de meest populaire serietitels, Uncharted Waters II: Nieuwe horizonten En Onbekende wateren: Jaden.

De game bootst de originele serie na met 4K-graphics van Unreal Engine 4 en meer dan 104 volledig georkestreerde soundtracks, waaronder de originele tracks van YoKo Kanno, die bijdragen aan de meeslepende ervaring. Het werd voor het eerst gelanceerd in Zuid-Korea, De oorsprong van de onbekende wateren Het won vier prijzen bij de Korea Game Awards 2022, waaronder de categorieën Hoofdprijs, Beste scenario en Geluid.

Alle vooraf geregistreerde spelers worden beloond met in-game groeiondersteunende items, waaronder schepen en uitrustingen.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Filmtrailer

Engels

Japans

traditioneel Chinees

READ  Mass Effect-schrijver Mac Walters verlaat BioWare na bijna twee decennia
Written By
More from Aubrey Mason
De cover van Kirby’s nummer heeft zojuist een Grammy gewonnen
Kirby is officieel een Grammy-winnaar Nou ja, in ieder geval in de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *