Samsung heeft de Galaxy A53-update uitgerold naar One UI 5.1

Vanaf vandaag is de One UI 5.1-update beschikbaar op de Samsung Galaxy A53. De nieuwe versie van de software brengt een aantal Galaxy S23 features naar de A53. Hopelijk geen bugs.

Galaxy A53-update: één gebruikersinterface 5.1

We hadden het al veel eerder verwacht: de nieuwste versie van Samsung’s eigen interface op het huidige topmodel in de A-serie.Tot slot kreeg ook de Galaxy A52 5G eerder deze week de One UI 5.1 update, maar: er verschenen zeer weinig bugs op de A- serie modellen Andere Galaxy na One UI 5.1 update. Het zou dus gepast zijn om een ​​wat aarzelend project naar voren te brengen.

Hoe dan ook, sinds vanochtend is de ~1381MB update voor firmwareversie A536BXXU4CWB1 klaar. Deze bevat twee delen. De eerste is de beveiligingspatch van maart, die een beetje laat arriveerde.

Het belangrijkste is natuurlijk versie 5.1 van de One UI-interface. Dit debuteerde onlangs op de Galaxy S23 en is nu ook beschikbaar op veel Galaxy-telefoons en -tablets. Er zijn nogal wat nieuwe functies in One UI 5.1. We denken dat de coolste de nieuwe is accu Widget, een andere optie regeling Verschillende achtergronden, heeft de mogelijkheid om een ​​gedeeld familiealbum aan te maken Galerij. Ook weer De widget zal verder worden verbeterd en voorzien van meer informatie. En u kunt de map kiezen waarin screenshots worden opgeslagen.

Maar… bekijk zelf de volledige One UI 5.1 changelog op de Galaxy A53:

Beschikbaarheid en installatie

Eén UI 5.1-update is nu beschikbaar op Merkloos Galaxy A53 in Nederland, België en de rest van Europa. U kunt wachten op de automatische melding, of handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Houd er rekening mee dat een grote update het stroomverbruik altijd tijdelijk verhoogt. Het kan een paar uur of een paar dagen duren voordat de levensduur van de batterij weer normaal is. Pas als de accu voor langere tijd sneller leegloopt, is er echt iets aan de hand.

Wil je bijvoorbeeld liever nog even wachten of deze update bugs bevat? Dan kun je ten onder gaan systeem update Keuze naar mij. Downloaden via wifi Schakel het uit, zodat je apparaat het niet automatisch downloadt. Als u het al aan het downloaden bent, kunt u de download ook annuleren. Installeer de update anders gewoon nog niet.

Heb je de update geïnstalleerd op je Galaxy A53? Loopt alles naar wens of krijg je nog steeds nieuwe fouten?

(Bedankt Jacques!)


READ  Digital Ride Out van Yamaha
More from Madison Garrett
Bescherm je Android-telefoon nu in 6 stappen tegen hackers
Over het algemeen zijn Android-telefoons goed beschermd tegen kwetsbaarheden, maar zowel binnen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *