Top 5 skateboard-apps voor iPhone

We kunnen weer (voor even) het ijs op. Er komen nog een paar nachten vorst. Dus het downloaden van deze vijf geweldige gratis skateboard-apps voor iPhone wordt ten zeerste aanbevolen als je je ijzers weer vastbindt als skater.

Wees er deze week snel bij als je weer oud en vertrouwd wilt uitglijden op een ijsbaan of ondergelopen weiland. Aan het eind van de week gaat het weer regenen en ijzelen, maar tot die tijd is sneeuwpret het devies op de schaatsen.

De beste gratis skateboard-apps voor iPhone

Sporten kennen we natuurlijk allemaal draaiende applicaties voor iPhones, maar er zijn ook skateboard-apps! Dit zijn 5 gratis iOS apps die je zeker moet downloaden als je gaat snowboarden.

De #1 ijsmeester laat de schaatser de beste plekken zien

deze Sollicitatie Deze week een grote update gekregen. Het is geen erg brede toepassing, maar wat het wel doet, is de kwaliteit van het ijs op bepaalde plaatsen aangeven. Dankzij een glimlach kunnen skiërs bepalen hoe goed het water bevroren is en of er veel gevaarlijke holes zijn.

Schuifregelaar, iPhone, gratis
Vind gemakkelijk mooie skiplekken. (foto: BLDR)

#2 De Officiële KNSB iPhone Ski App

Dit is een gratis app voor de fanatiekelingen onder ons. Ga skiën Van de KNSB meet hij bijvoorbeeld je rondetijden op meerdere ijsbanen in Nederland. De applicatie voorziet u ook van het laatste nieuws op het gebied van skiën. Je ontvangt ook updates van vrienden en je skiclub. Ze staat ook vol met advies en kan lessen voor je boeken. Handig als je een tijdje niet hebt gereden.

De officiële app van de Ski Vereniging. (foto: KNSB)

#3 Klassieke gratis ASICS Runkeeper: voer de app uit

Voer de bewaker Het is tegenwoordig een van de meest populaire sport-apps. Op het eerste gezicht lijkt het alleen voor hardlopers, maar je kunt kiezen uit 30 sporten, waaronder skiën. Het leuke is dat het een Apple Watch-app heeft, dus als skiër hoef je je iPhone niet altijd in je zak te houden.

iPhone-apps voor skiën van Runkeeper
Van hardlopen tot skiën. (foto: FitnessKeeper, Inc.)

# 4 De rondeteller

Voor deze gratis iPhoneSollicitatie Heb je al MyLaps-sensor Noodzakelijk, en voor een skiër kost het snel 60 euro. Je krijgt ook een jaarabonnement. Dit is absoluut een opstelling gemaakt voor serieuze skiërs. Er is ook een app voor de Apple Watch. Hoe dan ook, het programma geeft je een perfect overzicht van je prestaties door middel van duidelijke grafieken.

Schaatser, ski-iPhone
Handige grafieken. (Foto: Luke Finkenwing)

#5 Viking Rondetijden voor de fanatieke skiër

Ben je een semi-professionele skiër met een coach: ik zou deze app aanraden. Deze is eigenlijk speciaal voor de iPad ontwikkeld en stelt je in staat om de rondetijden van de skiërs langs de baan te laten zien. Deze app is trouwens ook gratis.

Viking Slider Slider iPhone
Handig om tijdens het skiën je tijden te noteren. (foto: kolossaal)

Dus ook als het begint te dooien ben jij als snowboarder op je iPhone met deze gratis apps al voorbereid op de volgende vorstperiode.

Heb je een fout gezien? Email ons. Wij zijn dankbaar.

Reageer als eerste.

Reageer op het artikel:

5 heerlijke gratis skateboard-apps die je deze week moet downloaden

READ  Hillegom kunstroute en wandelapp VoetstAPPen rijker
More from Madison Garrett
Het verhaal van de Rookie Eagles voor de eerste wedstrijd van het voorseizoen
Eindelijk is er een soort voetbal waar de Eagles voor staan ​​in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *