Update – Among Us komt ook naar Xbox in 2021

Update – Among Us komt ook naar Xbox in 2021

Among Us maakt niet alleen een uitstapje naar de Nintendo Switch, maar ook naar de platforms van Microsoft. Op zijn website De consoleboer heeft aangekondigd dat de populaire game in 2021 naar de Xbox One en Xbox Series X / S komt. Het is nog niet precies bekend wanneer de game voor Xbox uitkomt, maar dezelfde dag zal Among Us speelbaar zijn via de Xbox Game Pass.

Originele bericht

Among Us werd al in 2018 uitgebracht, maar de game is niet erg populair geweest. Dat veranderde dit jaar plotseling toen de game werd opgepikt door een populaire streamer. Het duurde niet lang voordat bijna heel Twitch het spel speelde, en ook veel populaire makers van inhoud speelden het spel samen.

Een andere reden voor de grote populariteit van het spel is de prijs van Among Us. Op pc kost de game nog geen vijf euro en op Android speel je de titel helemaal gratis zelf. Spelers kunnen de titel nu nog gemakkelijker onderweg spelen, want Among Us is nu ook beschikbaar op Nintendo Switch. Je kunt het spel downloaden voor 4,29 euro in de Nintendo eShop.

Waar gaat Among Us over?

In Among Us spelen spelers de rol van mechanica in één ruimtestation. Tijdens elke ronde zijn er van alles te repareren en er is ook tijdsdruk. Daar houden de problemen niet op, want er zijn ook verraders onder de monteurs, die al de taak hebben om de rest te doden. Als een lichaam wordt gevonden, kan er worden gestemd om iemand het ruimtestation uit te gooien. Als je alleen op de verkeerde stemt, breng je de verraders een stap dichter bij de overwinning …

READ  70% van de Salvadoranen keurt de nieuwe Bitcoin-wet af

Among Us heeft enkele overeenkomsten met het bordspel Weerwolven van Wakkerdam, maar biedt ook genoeg andere aspecten om zich te onderscheiden. De tijdsdruk, paranoïde ‘ontmoetingen’ en de constante aanwezigheid van killers zorgen voor chaotische, maar erg vermakelijke games.

Dit bericht is bijgewerkt op 18 december 2020.

More from Madison Garrett

Niners konden ‘thuis’-spellen spelen in Arizona vanwege COVID-19-beperkingen

Toen Santa Clara County zaterdag nieuwe COVID-19-beperkingen uitvaardigde, verbood het alle contactsporten...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *