Verlaten privé-app bestaat nu al, inclusief korte teaser

Kent u de grap van die ontwikkelaar die een app gaat lanceren om hun spel te laten zien? Hij kwam niet… nou, de wacht moest een hele slechte grap maken om het communicatieniveau over verlaten te kunnen bijhouden. De horrorgame van Dutch Blue Box Game Studios wordt op PS5 vertoond via een interactieve app, maar werd om technische redenen op het laatste moment twee keer geknipt. Maar het is tijd: de app is heel eenvoudig!

Deserted is een horrorgame die exclusief op PlayStation 5 verschijnt en in april van dit jaar werd de game aangekondigd via PlayStation Blog, inclusief een bonustrailer. De ontwikkelaar zei toen dat spelers in juni een speciale app uit de PlayStation Store kunnen downloaden, die de meest nauwkeurige weergave van de graphics moet laten zien. Het aftellen was ingesteld voor wanneer de app zou worden gelanceerd, maar met fans die nagels bijten terwijl de teller naar nul sprong, gebeurde er weinig. Vervolgens maakte Blue Box bekend dat ze de lancering van de app moesten uitstellen tot augustus vanwege technische mankementen.

Afgelopen dinsdag was het moment dat de app weer zou moeten draaien, maar je raadt het al: weer niets. Deze keer kondigde de ontwikkelaar aan dat er technische problemen waren ontstaan ​​met de release van een patch waarmee de app zou gaan werken en dat er een update beschikbaar zou komen als deze problemen waren opgelost. Het lijkt erop dat dat moment nu is, hoewel studio locatie Op het moment van schrijven, nog niet bijgewerkt, tweette de ontwikkelaar dat spelers de app nu kunnen downloaden van de PlayStation Store. Wanneer u de applicatie start, ziet u een overzicht van de verschillende functies, waarvan nu alleen de aangeboden functies beschikbaar zijn. De rest moet in de toekomst volgen.

READ  5 handige tips voor veiliger en beter browsen

Aanhangers

– een introductie
Filmische onthullingstrailer
– trekker
– Trailerversie

Speel aanbiedingen

– Demonstratie gameplay #1

– Demonstratie gameplay #2

Dankzij al het mysterie rondom Abandoned, gaan er geruchten op het internet dat het een geheim project is van Silent Hill-ontwikkelaar Hideo Kojima. Deze geruchten werden verder aangewakkerd door de man zelf toen hij gisteren een tweet plaatste waarin hij een horrorverhaal besprak met het woord ‘verlaten’ in de kop. Spanning loopt op…

More from Madison Garrett

Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#33 – 2021)

Elke week verschijnen er nieuwe apps in de App Store die niet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *