Update Waddenzee Recreant App | Rijkswaterstaat

Geplaatst op: 6 mei 2021, 9:38 uur Laatste update: 6 mei 2021 09:42

Rijkswaterstaat verzamelt al enkele jaren alle beschikbare informatie over getijden, golfhoogtes, waterstanden, waterdieptes, boeienlocaties en actuele gegevens voor de Waddenzee in de RiverGuide Recreant app.

De app is de afgelopen maanden verder ontwikkeld zodat hij kaartlagen beter kan herkennen en hydrografische servicekaarten beter kan matchen.

Beschikbare informatie wordt geaggregeerd

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de maritieme veiligheid in de Waddenzee en heeft veel informatie beschikbaar voor vaarweggebruikers om een ​​veilige tocht van en naar de Waddeneilanden te maken. Deze informatie blijkt echter moeilijk te vinden, zeker als u niet elke dag door een vallei vaart. Het mooie van de app is dat alle beschikbare informatie wordt geaggregeerd.

Hulp van Wadvaarders

Begin dit jaar hebben enkele Wadvaardersleden ideeën aangedragen voor een update RiverGuide Recreant-app. Flores van Bentum, Hoofd Project Rijkswaterstaat: ‘De bestaande app is doorontwikkeld, waardoor de informatie van Rijkswaterstaat nog toegankelijker is voor watersporters. Met deze betere update hopen we dat meer Waddenzeiliefhebbers deze app gaan gebruiken en dat hun Waddenzeecruise vlotter verloopt.“.

Gratis beschikbaar

De vernieuwde app kan nu worden gedownload in App Winkel En in Google apps. De app was eigenlijk gratis te gebruiken.

samenwerking

RiverGuide is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat en verschillende haven- en provinciebedrijven. RiverGuide verzamelt informatie van Rijkswaterstaat en andere waterwegbeheerders en heeft als doel de veiligheid en doorstroming te vergroten.

READ  Bekende YouTube-downloader gaat offline na auteursrechtclaim - IT Pro - Nieuws
More from Madison Garrett

Luister en download alle nummers van het jaar

Hier zijn de nummers van Eurovisie 2021 en links om alle nummers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *