Battlefield 6 Leak onthult nog een promo

vorige week, Screenshots van Slagveld 6 Openbaarmaking van de trailer die op internet is verschenen. Snel vooruit naar vanavond, nu is het trailergeluid gelekt. Zoals je zou verwachten, is deze audio niet gevalideerd door enige vorm van feedback van EA of Dice, maar het is gevalideerd door een prominente. slagveld Leaker, Tom Henderson. Helaas gaat het niet vergezeld van afbeeldingen, en de audio onthult niet veel van de aantekeningen. In feite is er bijna niet veel, behalve een afteltimer die op een gegeven moment op de achtergrond te horen is, die hoogstwaarschijnlijk een raket bevat op basis van gelekte schermafbeeldingen en eerdere geruchten.

Niet alleen is het geluid niet erg onthullend, maar het is niet het hele pad. Het lijkt echter vanwege de sterkte van het einde van de trailer te zijn getrokken.

Hieronder kun je zelf het geluid van de trailer bekijken [if the tweet below gets taken down, click here to listen to the audio]:

Zoals opgemerkt, hebben noch EA noch DICE opmerkingen gemaakt over dit lek, en we verwachten niet dat dit zal veranderen. Het stel gaf niet alleen commentaar op het vorige lek, maar meestal gaven ze geen commentaar op enig type lek. Als een van hen of beiden dat patroon doorbreken, werken we het verhaal bij met wat ze zeggen, of het nu opvalt of niet.

Bij het betreden van deze week was de verwachting precies dat Slagveld 6 Het zal worden onthuld, maar dat is nog niet gebeurd. Er is geen kans dat EA en DICE de game in het weekend zullen onthullen, wat betekent dat morgen, vrijdag, de laatste kans is om de game deze week te onthullen. Wanneer een game van deze omvang en betekenis echter wordt onthuld, worden de datum en timing van de onthulling meestal vroeg aangekondigd, waardoor onthulling op vrijdag onwaarschijnlijk is.

In afwachting van de aankondiging van de onthulling, moet je ons verleden en al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken, die naar verwachting ergens later dit jaar zal verschijnen, waarschijnlijk op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc met een muisklik Rechts Hier. In het laatste en gerelateerde nieuws, De game zou een draai hebben aan de controversiële SBMM.

READ  Hitman 3-pre-orders nu beschikbaar op Stadia
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *