[Updated] Insurgency Sandstorm Bevriezings- of crashproblemen voor Xbox-, PlayStation- en pc-spelers (mogelijke tijdelijke oplossing binnenin)

Hier is de kern van het artikel in videovorm:

Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Het originele verhaal (gepubliceerd op 30 september 2021) is als volgt:

Insurgency: Sandstorm, ontwikkeld door New World Interactive en uitgegeven door Focus Home Interactive, is een tactische FPS-videogame die oorspronkelijk in december 2018 werd uitgebracht.

Deze videogame is uitgebracht als een vervolg op de originele game ‘Insurgency’ die in 2014 werd gelanceerd. Het is onlangs beschikbaar gesteld op PlayStation 4 en Xbox One-gameconsoles.

Bovendien kan Insurgency: Sandstorm ook worden gespeeld op platforms zoals PlayStation 5, Xbox Series X, Series S, Linux, Microsoft Windows en Classic Mac OS.

Sinds de videogame werd gelanceerd op twee nieuwe consoles – PS4 en Xbox One, hebben gamers crashproblemen gemeld op Xbox PlayStation- en pc-platforms. Meerdere rapporten [1, 2, 3, 4, 5, 6] Het geeft aan dat dit probleem wijdverbreid is.

Muiterij - Zandstorm - Crash - Affair
(Bron)

Is het spel van iemand anders direct na het leggen van eieren gecrasht? Het gebeurt meestal in de tweede ronde (Xbox) (Bron)

Alles is in orde totdat ik probeer te spelen, dan crasht het onmiddellijk, probeer de corrupte gegevens te verwijderen en installeer een nieuwe update (Bron)

Kortom, de videogame blijft crashen wanneer spelers proberen in de game te komen. Voor sommigen loopt het meerdere keren vast in de gameplay, terwijl voor anderen dit probleem je soms achtervolgt.

Dit probleem zit spelers op PlayStation, Xbox of pc dwars en verschilt van speler tot speler. Niet alle spelers hebben exact hetzelfde probleem, maar in alle gevallen blijft de videogame crashen of vastlopen.

PC-gebruikers hebben ook: genoemd Deze problemen treden op nadat ze de laatste update hebben geïnstalleerd.

READ  Alternatieven voor PS5 en Xbox Series X

Gelukkig is het bedrijf zich terdege bewust van deze vervelende problemen en zoekt het actief naar een oplossing. De geschatte aankomsttijd wordt echter niet gegeven op het moment hoe lang dit crashprobleem zal worden opgelost.

Ambtenaren hebben verklaard dat er mogelijk problemen zijn zoals gamecrashes, verlies van geluid en texturen, voortgangsfouten, enz., Die allemaal worden onderzocht.

Erkenning van de kwestie van de crash van de opstand
(Bron)

Ondertussen hebben sommige gebruikers ook een bestand gevonden De oplossing Het kan je helpen om weer in het spel te komen zonder te crashen. Volgens rapporten heeft het wijzigen van de schermresolutie naar 1080p de bug verholpen.

Als je ook gefrustreerd bent over dit crashprobleem, probeer dan de bovengenoemde oplossing als tijdelijke oplossing. Wacht anders op een permanente reparatie van de kant van het bedrijf.

We hopen dat het bedrijf het zo snel mogelijk oplost en dat spelers weer van het spel kunnen genieten. We houden je op de hoogte van aanvullende verhaalontwikkelingen als we iets nieuws ontvangen, tot die tijd blijf op de hoogte.

Update 1 (1 oktober 2021)

14.29 uur (actueel): Het socialemediateam van de game heeft bevestigd dat de ontwikkelaars werken aan het publiceren van een patch om de crashproblemen op te lossen.

Hallo! Sorry voor het ongemak, ons team werkt er hard aan om zo snel mogelijk een patch te publiceren! We houden u hiervan op de hoogte! (Bron)

Update 2 (2 oktober 2021)

13.22 uur (actueel): In een recente statusupdate heeft het team nogmaals bevestigd dat ze nog steeds crashproblemen op alle platforms onderzoeken. Er is geen specifieke tijd om de reparatie te bereiken.

Fijne vrijdag jongens! twee dingen:

– Crashproblemen op alle platforms worden nog onderzocht.

– De Xbox-update zou een aantal problemen moeten hebben opgelost (zoals de voorraad), maar er wordt nog steeds aan de subtiele bugs en audio gewerkt.

Bedankt voor uw geduld terwijl we deze doornemen! (Bron)

READ  Xbox Insider deelt informatie over de releasedatum van Fable, Perfect Dark en meer Xbox Series X-games.

Update 3 (4 oktober 2021)

16.34 uur (werkelijk): Het socialemediateam van Insurgency reageerde op de klacht van een gebruiker over de aanhoudende kernsmelting met de volgende details:

Dit is een bekend probleem waar we aan werken. De resolutie van de controller instellen op 1080p en Supersampling uitschakelen zou moeten helpen. (Bron)

Update 4 (5 oktober 2021)

15:51 uur (actueel): Hoewel Insurgency-spelers op PS4 Pro kunnen proberen Supersampling uit te schakelen, hebben PS4-spelers niet veel opties om dit te omzeilen, zoals een persoon op Twitter uitlegde.

Muiterij - zandstorm - crash - niets doen - oplossing
(Bron)

Uitgelichte afbeeldingsbronSpeel station

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd zijn onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? Ga hierheen.

Written By
More from Vanessa Hale
Spooky Chase is verschenen op Xbox, PlayStation en Switch
Het kan precies op het verkeerde moment van het jaar verschijnen, en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *