Microsoft Windows 11 lanceringsevenement is een “6D Music Experience” met gratis NFT

Microsoft lanceert vandaag standaard Windows 11 en het bedrijf belooft een “eerste in zijn soort 6D-streaming-evenement”, met Allen Stone en Tate McRae. Ik weet niet helemaal zeker wat een “6D Musical Experience” is, maar De Microsoft-website is Meerdere cameraweergaven tijdens het streamen en tot gratis Windows 11 NFT.

Microsoft beschrijft zijn Windows 11 NFT-besturingssysteem als “een uniek crypto-token dat in uw digitale portemonnee leeft en waardevolle ervaringen en beloningen ontgrendelt.” Nogmaals, ik weet niet zeker welke waardevolle proeven en beloningen dit zal ontgrendelen, maar we zullen om 20.00 uur ET / 17.00 uur PT ontdekken wanneer Windows 11-startstream Ga rechtdoor.

Windows-lanceringsevenementen vinden meestal plaats in New York City, maar Microsoft heeft sinds het begin van de pandemie geen persoonlijke evenementen gehouden. In plaats daarvan, Microsoft Bied gratis Windows 11-ijs aanOp Times Square werden commercials uitgezonden op schermen en het iconische Burj Khalifa-hotel in Dubai lichtte op met de Windows 11-branding.

Windows 11 technisch Het werd gisteren gelanceerd op 4 oktoberMicrosoft is wat vroeg begonnen met het uitrollen van het nieuwe besturingssysteem. Nieuwe apparaten worden vandaag gelanceerd met Windows 11 vooraf geïnstalleerd en Microsoft verwacht dat alle bestaande in aanmerking komende Windows 10-apparaten medio 2022 een gratis Windows 11-upgrade krijgen.

READ  Pokémon Diamond- en Pearl-remakes vereisen mogelijk een lanceringsupdate om "wat inhoud te spelen"
Written By
More from Lesley Curry
De nieuwste Moto Edge heeft een verbeterde camera en een snellere processor
Vorig jaar keerde Motorola terug naar de high-end telefoonmarkt met de Edge...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *