Upgrade je Xbox voor 2024 met de $ 250 kostende 2TB opslaguitbreidingskaart van Seagate

Upgrade je Xbox voor 2024 met de $ 250 kostende 2TB opslaguitbreidingskaart van Seagate

We volgen nu de eerste opmerkelijke deal van het jaar op… Officiële Seagate-opslaguitbreidingskaarten Voor mensen die hun consoles voor 2024 nieuw leven willen inblazen. Je kunt je nu ook aanmelden 1TB-model voor $ 149,99 Of de De 2TB-variant staat onderaan $ 249,99 verzonden. Terwijl 1TB bij Amazon al een tijdje rond de $150 zweeft, haalt 2TB tegenwoordig doorgaans $280 op. Vorig jaar zagen we een betere Black Friday-deal, maar dit is de eerste kans om sindsdien een deal te krijgen op het gewilde 2TB-model, en een mooie kans om je systeem te upgraden voor het nieuwe jaar. de WD_BLACK C50-uitbreidingskaarten Xbox werd in juni gelanceerd als de enige andere kanshebber in de ruimte die het officiële goedkeuringsstempel droeg. Op het moment van schrijven kun je al een 1TB-model krijgen voor $150 en een 500GB-model voor $80, maar als het gaat om de 2TB-oplossing waar de meeste mensen naar op zoek zijn, is het koopje van Seagate precies goed. Bekijk onze praktische beoordeling eens nader en ga hieronder voor meer informatie.

Een van de enige manieren om je interne Xbox-opslag officieel uit te breiden, Seagate-opslaguitbreidingskaarten Profiteer van de Xbox Velocity-architectuur en snelle hervattingsfunctionaliteit om uw opslagmogelijkheden dramatisch uit te breiden. Hiermee kunnen gamers “Xbox Series spelen

Bekijk zeker onze recensie van de nieuwe Turtle Beach Stealth Ultra Xbox-controller en de Xbox Series S Toaster, en duik vervolgens in de nieuwste Xbox Developer_Direct als je dat nog niet hebt gedaan. De trailer debuteerde vorige week om spelers een eerste blik te geven op de nieuwe Indiana Jones and the Great Circle-game, naast titels als Ara: History Untold, Visions of Mana, Senua's Saga: Hellblade II en meer. Alle foto's wachten op je of je bent hier.

READ  Microsoft lanceerde een Dolby Vision-gametest op de Xbox Series X- en S-consoles.

Kenmerken van de Seagate Storage Expansion Card voor Xbox-serie

Ontworpen in samenwerking met Xbox om Xbox Series S naadloos te kunnen uitvoeren. Verzamel duizenden games van vier Xbox-generaties zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties… De enige beschikbare uitbreidingskaart die de Xbox Velocity-architectuur emuleert, voor snellere laadtijden, rijkere omgevingen en meeslependere gameplay …Schakel binnen enkele seconden tussen meerdere titels, rechtstreeks vanaf de interne SSD of uitbreidingskaart.


Abonneer je op het YouTube-kanaal van 9to5Toys voor de nieuwste video's, recensies en meer!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *