Xbox en Sony werken samen om Freebie voor Xbox Game Pass te krijgen

Xbox en Sony werken samen voor een speciaal gratis Xbox Game Pass-cadeau. Xbox Game Pass is verdeeld in twee niveaus. Een zo’n scheur heet eenvoudigweg Xbox Game Pass en kost $ 10 per maand. De andere laag, Xbox Game Pass Ultimate, kost $ 15 per maand. Het wordt niet alleen geleverd met Xbox Live Gold en EA Play, maar het wordt ook voortdurend ondersteund met tijdelijke deals en aanbiedingen, en dat is waar Sony in beeld komt. Terwijl PlayStation met PlayStation Now en PlayStation Plus concurreert met Xbox Game Pass, vertelde niemand de coole mensen bij Crunchyroll, een dochteronderneming van Funimation, een dochteronderneming van Sony.

Momenteel kunnen Xbox Game Pass Ultimate-abonnees via Xbox Game Pass Ultimate Perks 75 dagen gratis Crunchyroll Premium: Mega Fan krijgen. Geïnteresseerden in dit aanbod zullen het echter voor 8 februari 2022 moeten claimen, want op 8 februari volgend jaar loopt het af.

Xbox Game Pass Ultimate-abonnees krijgen 75 dagen gratis Crunchy Roll Premium: Mega Fan Het is op zich misschien opmerkelijk, maar het feit dat Crunchyroll eigendom is van Sony maakt deze deal des te interessanter, vooral als je bedenkt dat een dergelijke aanbieding niet bestaat voor PlayStation Now- of PlayStation Plus-abonnees.

Helaas zullen we misschien nooit weten hoe deze deal tot stand is gekomen. Sony en Xbox werken niet vaak samen. Of iemand bij Sony of zijn PlayStation-dochteronderneming op de hoogte was van deze deal, weten we niet. Er is hier echter een stimulans voor Sony. Niet alleen is deze geweldige Crunchyroll-promotie, maar hij wordt ook automatisch verlengd, wat betekent dat veel mensen zich zojuist hebben aangemeld voor een levenslang abonnement op Crunchy Roll Premium: Mega Fan En ze weten het niet eens.

READ  Assassin's Creed Origins 60 fps is nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X | S.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft.

Written By
More from Vanessa Hale
Forager komt op 24 september naar mobiele apparaten
Joseph Kiuchi 4 september 2020 – 23:45 uur Naarmate de mobiele markt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *