UPSC NA Eindresultaat 2023: UPSC NDA, NA Eindresultaat 2023 Aankondiging op upsc.gov.in PDF-resultaat hier downloaden

New Delhi: Vakbondscommissaris van Openbare Dienst (UPSC) Eindresultaat voor National Defence Academy en Naval Academy (II) Examination, 2022 vandaag aangekondigd, op 17 april 2023. Kandidaten die verschenen in NDA- en NA-examens kunnen hun eindresultaat controleren en downloaden op de officiële website op upsc.gov.in.
Volgens de gegevens zijn 538 kandidaten geselecteerd op basis van een schriftelijk examen uitgevoerd door de Union Public Service Commission op 4 september 2022 en daaropvolgende interviews uitgevoerd door de Services Selection Board van het Ministerie van Defensie voor toelating tot het leger, de marine en Luchtmachtvleugels van de National Defense Academy voor de 150e sessie en de Naval Academy voor de Indian Naval Academy session 112 (INAC).
downloaden: UPSC NDA, NA resultaat 2023
Kandidaten kunnen constateren dat de resultaten van hun medische keuring niet in aanmerking zijn genomen bij het opstellen van dit eindresultaat. “De nominatie van alle kandidaten is voorlopig, op voorwaarde dat ze de vereiste certificaten overleggen ter ondersteuning van de geboortedatum, onderwijskwalificaties, enz. Die ze rechtstreeks claimen bij de aanvullende algemene directie van rekrutering, opperbevelhebber, geïntegreerd hoofdkwartier , Ministry of Defense (Army), Western Bloc No. III, Wing-I, RK Puram, New Delhi-110066”, luidt het officiële bericht.

Hoe NDA, NA Eindresultaat 2023 downloaden?
Stap 1. Bezoek de officiële website van UPSC op upsc.gov.in
De tweede stap. Klik op de startpagina op de link “Eindresultaat – Onderzoek National Defense and Naval Academy (II), 2022”
Stap 3. De PDF van het resultaat wordt op het scherm geopend
Stap 4. Controleer het rolnummer en uw naam op de lijst
Stap 5. Download en maak een afdruk van het eindresultaat voor verdere referentie
De scores van de kandidaten worden 15 dagen na de bekendmaking van de definitieve resultaten op de website geüpload. Voor verdere updates wordt kandidaten geadviseerd om regelmatig de officiële website van UPSC te controleren – upsc.gov.in.

READ  Download een hervulbare kopie van de Men's Basketball Arch 2021 March Madness pdf - The Athletic

Written By
More from Eda Greene
Gratis download: XDR voor dummies
Cortex XDR: de XDR-gids voor dummies. Vraag uw gratis exemplaar aan vandaag....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *