Urban Trial Tricky Deluxe Edition wordt gelanceerd op pc en console

|

Tate Multimedia heeft vanmorgen officieel de Urban Trial Tricky Deluxe Edition uitgebracht voor: Computeren Xbox en PlayStation. De game is al uitgebracht op de Nintendo Switch en nu kun je de meest complete versie van de game uitschakelen op elke andere console, evenals op Steam en GOG. Hieronder kun je zijn nieuwste trailer bekijken.

Krediet: Tate Multimedia

Na een succesvolle run op de Nintendo Switch – waar de titel de Gold Award won in de categorie Beste Nintendo Switch – Casual Games bij de NYX Game Awards – Moeilijke stadsproef Het brengt zijn uitgebreide misleidende stijl naar pc en console in al zijn glorie van 60 fps. Elk niveau is gevuld met hellingen, gigantische lussen en obstakels die ervoor zorgen dat spelers op volle snelheid rennen – zelfs als ze in werkelijkheid zijn. laten vallen De truc werkt niet elke keer. Natuurlijk, met een heerlijke verscheidenheid aan beschikbare aanpassingsopties, zal het kiezen van de juiste helm voor de klus al je digitale Evel Knievels beschermen tegen schade en er goed uitzien terwijl je het doet.

  • Je kunt niet vrij spellen zonder stijl: Het draait allemaal om expressie in Urban Trial Tricky Deluxe Edition. Urban Trial Tricky Deluxe EditionKies trucs en combo’s die echt je individuele stijl vertegenwoordigen. Maar het belangrijkste is dat het erom gaat de gekste trucs in een groep te stapelen om je vrienden te roken en te laten zien wie er echt de baas is!
  • 60 fps FMX: Indrukwekkende framerate zoals epische tricks die je kunt uitvoeren, Urban Trial Tricky Deluxe Edition. Urban Trial Tricky Deluxe Edition Het biedt een naadloze ervaring voor gamers die hun vrije rage tot het uiterste willen doorvoeren.
  • Pas je groep aan: Een breed scala aan geweldige accessoires en verfbeurten geeft spelers een overvloed aan opties om hun racer er net zo goed uit te laten zien als zij. Zei iemand worstkostuum?
  • Soms is het moeilijk om de beste te zijn: Het is beter om beter te zijn dan je broers en zussen of huisgenoten, maar om je vaardigheden echt te laten zien, moet je de online klassementen domineren.
Gepost in: games, indiegames, videogames | Gelabeld: Indie Games, Tate Multimedia, Tricky Urban Trial

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  De magische RPG Alchemic Cutie in landbouwstijl wordt in juli gelanceerd in Stardew Valley
Written By
More from Max Mcgee

GC Murmu, die stopte als J&K Lt Governor, is controleur en auditeur-generaal

GC Murmu werkte samen met premier Modi toen hij de eerste minister...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *