Vaarbewaarkaart is nu beschikbaar in het Fries en Engels

Vaarbewaarkaart is nu beschikbaar in het Fries en Engels

Vaarbewaarkaart van Varen Makkelijk in gebruik doe je samen! Nu beschikbaar in twee nieuwe talen: Fries en Engels. Er was al een Nederlandse en Duitse versie beschikbaar. Alle varianten zijn gratis te downloaden van de Varen doe je Samen website! En over www.vaarbewaarkaart.nl.

Varende opslagkaart

Vaarbewaarkaart geeft een handig overzicht van vaartips, regels en signalen om ter referentie aan boord (of digitaal) te bewaren. De regeling is bedoeld om roeiers die voor het eerst het water op gaan of roeiers die niet vaak varen te helpen met handige tips en topregels. Voor ervaren zeilers is de Vaarbewaarkaart een soort “spiekbriefje” voor “hoe zit het met…”. De print wordt uitgedeeld tijdens beurzen, evenementen en VDJ’s on tour! En het wordt ook actief verspreid door onze partners.

nieuwe talen

De afgelopen jaren zijn er enkele duizenden exemplaren van de Vaarbewaarkaart verspreid in het Nederlands en Duits. Omdat er veel vraag is naar de Engelse en Friese taalvariant hebben we die nu ook toegevoegd. De Friese taal is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het graafschap Freslin.

gratis download

Alle versies van Vaarbewaarkaart zijn via de link gratis als pdf te downloaden www.vaarbewaarkaart.nldie doorverwijst naar boten samen!

Download Vaarbewaarkaart nu in de taal van uw keuze!

READ  Digitaal overleg over de stand van zaken rondom de Lochemse weg (N346)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *