Valheim en Loop Hero zijn de bestsellers van Steam

Het was al duidelijk dat Loop Hero een hit was op Steam, en nu weten we hoeveel we moeten slaan. De Kerkers en drakenRPG-geïnspireerde RPG gepubliceerd door Devolver Digital en ontwikkeld door Four Quarters, steeg deze week naar nummer twee. Steam Best Sellers List

Door de tweede plaats in te nemen, net onder het onweerstaanbare Valheim, betekent dit dat de twee beste games in termen van cumulatieve inkomsten van de afgelopen week in de Valve Store indiegames zijn, wat geen sinecure is als je kijkt naar enkele van de andere inzendingen. Looter-shooter Outriders ‘actie-avonturenspel is opgevoerd, van zevende naar vijf, wat betekent dat de beschikbare demo duidelijk iets goed doet. Hades, de geweldige roguelike die een van onze 2020-games was, staat weer op de lijst en geniet momenteel van 20% korting om nieuwe spelers aan te trekken.

Tale of Immortal, een Chinees open-wereldspel dat de laatste tijd populair is bij de hitparade, is van de derde naar de zesde plaats gedaald. De ontwikkelaars vieren daar de verkoop van 1,8 miljoen exemplaren per maand door de omvang van de Engelse vertaling te verdubbelen. Meer DnD-beweging, Baldur’s Gate 3 beweegt ook stap voor stap, van negen naar acht, en het gratis weekend heeft Dying Light een zegen gegeven. Deep Rock Galactic en Counter-Strike: Global Offensive hebben singles-wedstrijden op respectievelijk de vierde en negende plaats afgesloten.

Ian Boudreau had een geweldige tijd met het recenseren van Loop Hero en schreef: “Zelfs wat ik dacht dat mijn belangrijkste klacht zou zijn – dat er niet genoeg Loop Hero is om te ontdekken – houdt dit allemaal niet goed vol als ik aan zelfs 20 uur later ontdek ik nog steeds nieuwe tegelinteracties die ik kan uitproberen bij toekomstige lanceringen. “

READ  Krijg persoonlijke, aangepaste Battlefield 3-servers met een nieuwe mod

Valheim heeft sinds deze week vijf miljoen exemplaren verkocht, wat betekent dat je niet mag verwachten dat ze binnenkort zullen worden verplaatst. Spelers hebben een aantal wilde projecten voorbereid in het constructiespel, zoals Stormwind Harbor van World of Warcraft. Hier is de voortgangsgids van Valheim om je op weg te helpen, als je dat nog niet hebt gedaan.

Written By
More from Max Mcgee

Het Taiwanese classificatiebord onthult The Great Ace Attorney Chronicles voor pc, PS4 en Switch

The Great Ace Attorney Chronicles wordt beoordeeld door de Taiwan Digital Games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *