Microsoft Edge ging aan en Apple werd boos

Apple nu vervelend?

Foto: Microsoft

Hij was stiekem, hij was Microsoft Edge

Meer technisch incorrect

Nadat het tevoorschijn kwam uit de technische omarming van Google’s Chromium, de nieuwe Edge Hij kwam vorig jaar opdagen met een fanfare van opwinding

Sommige Windows-klanten waren geïrriteerd dat ze werden opgelegd.

Sommige Zelfs wordt duidelijk aangenomen dat het malware is

Onderzoekers Er werd geconcludeerd dat het een ontsmettingsmiddel was voor privacyproblemen

ik ben Download het vrij vroeg Toen onderging hij Constante intimidatie van Microsoft Nou, om de nieuwe versie van Edge te downloaden. Dat was een hele nieuwe dimensie van irritatie.

Maar hoewel ik me vastklampte aan Firefox als mijn primaire browser, nam ik Edge op in het browserrepertoire. Het is een zeer snelle, responsieve en vrolijke toevoeging gebleken.

In eerste instantie stoorde dit Google. Wanneer de misleidende persoon inlogt op zijn Gmail-accounts van Edge, Google Stuur ze een nuttig bericht met de mededeling dat Chrome beter is​ Weet je, het is snel, eenvoudig en veilig. Vermoedelijk.

Naarmate de maanden verstrijken, lijken de dingen te kalmeren. Google en Microsoft hebben convergentie bereikt. rand Het is nu de op een na populairste browser – Het helpt om te downloaden naar alle Windows-gebruikers zoals Manna uit Seattle.

Edge’s snelle beklimming zou zijn laatste kunnen zijn Appel, stad, kat Huil in het openbaar.

Vorige week opende ik Edge, alleen om een ​​grote verrassing te krijgen. In de rechterbovenhoek van de MacBook Air verschijnt een bericht. Van appels.

De titel riep “Probeer de nieuwe safari.” De tekst toegevoegd: “Snel, energiezuinig en prachtig ontworpen.”

Hijgde ik van verbazing. Ik staarde en nam toen natuurlijk een screenshot.

De meldingen in de rechterbovenhoek van mijn scherm zijn meestal beperkt tot aankondigingen van een update die in behandeling is, of mopperen over de laatste back-up. Maar verkoop nooit.

Ik heb daar nog nooit een Apple-advertentie zien verschijnen. Ik denk niet dat ik Apple onmiddellijk heb zien reageren op mijn opening voor een concurrerend product op mijn MacBook Air.

Screen Shot-2021-02-25-at-7-50-16-am.png

Cupertino is niet blij.

Screenshot door ZDNet

Het is niet zoals elke keer dat ik Microsoft Word open, Apple op mijn schouder tikt en sterk voorstelt om Pages te gebruiken.

Het is niet zoals wanneer ik een Excel-spreadsheet open, Apple klaagt dat ik Numbers moet gebruiken.

Het is waar dat Apple agressiever is geworden in het pushen van zijn verschillende diensten. Mijn iPhone ziet redenen om bijvoorbeeld Apple News en Apple TV + te gebruiken.

Bovendien heb ik Safari op mijn laptop, maar ik gebruik het niet vaak. Ik vind het een beetje lelijk, wat een zeldzaamheid is voor een Apple-product. Voel de druk bovenaan en maak het oog ongemakkelijk.

Het mooie van de browser zit volgens mij in de ogen van een MacBook-toeschouwer.

De ergernis van Apple werkte zich echter op. Ik opende Safari en zag dat het er precies zo uitzag als ik het me herinnerde. Op de een of andere manier doet het het niet voor mij.

Ik heb echter nog steeds last van het feit dat Apple denkt dat browsers ineens zo belangrijk zijn geworden dat het gebruikers zal storen bij het gebruik van Safari.

Wat zou het volgende kunnen zijn? Apple zegt me dat ik Pages moet gebruiken of gaat het rotzooien met mijn iPhone? Staat Apple erop Keynote te gebruiken in plaats van PowerPoint?

Of misschien een Apple-campagne die Microsoft Edge bespot? Dit wordt echt een nieuw niveau van entertainment.

READ  Ontvang gratis games en add-ons van Ubisoft en Epic All Week
Written By
More from Lesley Curry

Maak een streamer met zoete en sappige Hades compleet met deze ambachtelijke granaatappelconsole

HadesRoguelike met een Grieks thema van Supergiant Games kan een zeer uitdagende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *