Valheim komt naar de PS5 of Xbox Series X | S of Switch?

Valheim is een van de meest recente pc-gamesuccessen, met een verkoop van 2 miljoen exemplaren in iets minder dan twee weken sinds de lancering op 2 februari. Maar of dit vroege, toegankelijke, fictieve overlevingsspel voor meerdere spelers eindelijk uitkomt, is een vraag die mensen momenteel bezighoudt. Helaas ziet het er niet naar uit dat de game naar consoles zoals de PS5 of Xbox Series X | zal komen S of Nintendo Switch binnenkort.

volgens Instructies pagina Op de officiële website van Valheim verklaarde ontwikkelaar Iron Gate AB dat “er geen plannen zijn om uit te brengen op andere platforms” bij het schrijven van de post – die voor het laatst werd bijgewerkt op 18 januari 2021. De ontwikkelaar beëindigde zijn reactie echter door te bevestigen dat hij sluit de mogelijkheid van consoleversies in de toekomst niet uit.

Dus als je honger hebt om Valheim te spelen, maar geen computer hebt, lijkt het erop dat je even moet wachten. Het is ook vermeldenswaard dat – als het uiteindelijk de consoles raakt – totdat de game Early Access verlaat, het onwaarschijnlijk is dat je Valheim naar de PlayStation- en Nintendo-platforms zult zien komen. Aan de andere kant zou Valheim eerder dan later op de Xbox kunnen belanden, vanwege het game preview-programma van het platform.

Met dat alles gezegd, heeft de plotselinge stijging van de populariteit van Valheim er waarschijnlijk voor gezorgd dat Iron Gate AB zijn ontwikkelingsprioriteiten heeft gewijzigd, en wat met de eerder genoemde veelgestelde vragen die medio januari 2021 zijn bijgewerkt – vóór de officiële release van Steam – de verklaring niet noodzakelijk de huidige positie Over mogelijke toekomstige platforms van het spel.

READ  Xbox viert de aankoop van Bethesda met 'Unique Paintings'

Hoe dan ook, GameSpot nam contact op met de ontwikkelaar om een ​​update van zijn plannen te krijgen. We zullen dit bericht de komende maanden zeker updaten met de nieuwste Iron Gate AB die je te zeggen hebt over Valheim die naar consoles komt. We raden aan om dit artikel te bookmarken, zodat u op de hoogte blijft.

Als je een manier vindt om het spel te spelen, maar het vroeg worstelt, hebben we enkele Valheim-beginnerstips voor je verzameld om je te helpen in leven te blijven. Deze omvatten tips over het bouwen, het verzamelen van middelen en het temmen van varkens. Met het oog op de toekomst is Iron Gate AB van plan om doorlopende ondersteuning te bieden aan Valheim, waarover u meer kunt lezen op Volledige samenvatting van de uitbreidingsplannen van Valheim op Steam

الان العب: دليل فالهايم فايكنغ للمبتدئين

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox reageert op PS5 Teardown-video met brutale tweet

EEN PS5 officiële demontage video heeft ons door enkele ins en outs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *