Valve werkt aan Steam-quiz, niet aan Half-Life 3

Het lijkt erop dat er een nieuwe Valve-game in de maak is, maar raak niet te opgewonden – het ziet eruit als een Steam-testgame waarmee gebruikers kunnen communiceren en deze kunnen aanpassen, en het zal waarschijnlijk worden uitgerold in een aanstaande Steam-uitverkoop. Dus niet echt Half-Life 3.

Zoals onthuld door SteamDB-maker Pavel ‘xPaw’ Djundik op de officiĆ«le Discord van het team (via Tech Raptor), enkele interessante nieuwe Steam-code-toevoegingen – kunnen worden bekeken op github Het lijkt duidelijk aan te geven dat Valve een soort testspel in de etalage implementeert. Hoewel er een aantal geweldige gratis games op Steam zijn, is dit misschien niet wat de meeste mensen denken.

Het ziet er niet uit als een simpele Steam-scan, de code toont de mogelijkheid om vragen en antwoorden toe te voegen en video’s te laten afspelen, of spelers nu een goede of foute vraag hebben – alleen het feit dat er zijn Foute antwoorden volgen er meteen op als een quizspel, niet als een vragenlijst.

Aangezien de code begint met de term “sale_section”, geeft dit aan dat deze test kan verschijnen als onderdeel van een aanstaande uitverkoop, zoals de zomeruitverkoop van Steam, die traditioneel in juni begint. Aangezien dit een functie in ontwikkeling is, is er geen zekerheid over wanneer het zal worden geĆÆmplementeerd – of dat het ooit zal verschijnen. Het lijkt echter een leuke kleine functie te zijn als er een wordt toegevoegd.

Wat Half-Life 3 betreft, er wordt gezegd dat het “niet gebeurt”, maar het lijkt erop dat Valve andere games in de pijplijn heeft – behalve quizzen natuurlijk.

READ  Pacifist bereikt de levelcap van World Of Warcraft: Shadowlands door te tuinieren

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *