Valve’s Gabe Newell werpt potentiële toekomstige koppelingen tussen Steam en Xbox Series X op.

Jaap Newell, president en mede-oprichter van Valve (het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie van Steam PC-games), ging onlangs zitten om een ​​praatje te maken met studenten van het Sancta Maria College in Auckland, Nieuw-Zeeland. Terwijl hij daar was, stelde een student hem een ​​vraag over de toekomstplannen van Steam. Het hoogtepunt van het gesprek is te horen Reddit (Aan de overkant Ars Technica), Hoewel het hieronder ook wordt geschreven.

Brengt Steam games naar consoles of blijven ze op pc? Vroeg een student.

‘Tegen het einde van dit jaar zul je er een beter idee van hebben …’ antwoordde Newell, pauzerend, gekscherend over de “oh” imitatie die uit de menigte kwam. ‘Het zal niet het antwoord zijn dat je had verwacht.’ Hij beweerde toen dat er aan het einde een “aha” -moment zou zijn voor degenen die zich afvroegen waar hij in het geheim op doelde.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Dus, zoals gewoonlijk, geeft Newell een vaag signaal van iets aan de horizon, en alles wat we nog hebben is een verbijsterend raadsel. Zullen de duizenden en duizenden experimentele onafhankelijke titels op Steam op de een of andere manier hun weg vinden naar bijvoorbeeld Xbox Series X? Krijgt Steam een ​​soort Xbox-vlaggenschip-app met een eigen bibliotheek, of is dit allemaal opwinding van Newell over zoiets als een toekomstige Steam Link-functionaliteit?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige dat bekend is, is dat alles waar Newell naar verwijst dit jaar meer details zal ontvangen, wat suggereert dat het nieuws over bestaande consoles gaat.

READ  Avengers PS4, Xbox One en pc openen bèta-starttijd, planning, nieuws vooraf laden, patchnotities | Gamen | Vermaak

Written By
More from Vanessa Hale

Rockstar is nog steeds ‘absoluut’ toegewijd aan het werken aan singleplayer-verhalen

© Rockstar Games GTA Online kan zijn als marmite, je houdt ervan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *