Apple-medewerkers verspreiden een petitie waarin wordt opgeroepen tot onderzoek naar een nieuwe “vrouwenhater” -benoeming

Een groep Apple-medewerkers schreef een petitie waarin werd opgeroepen tot een onderzoek naar de benoeming van Antonio Garcia Martinez – een voormalige productmanager van Facebook en auteur van het boek Anarchie-apen.

Bij de petitie uitten werknemers hun bezorgdheid over de opvattingen van Garcia Martinez over vrouwen en mensen van kleur. Zijn benoeming “roept vragen op over onderdelen van ons inclusiesysteem bij Apple, inclusief wervingscommissies, antecedentenonderzoeken en het proces om ervoor te zorgen dat onze huidige inclusiecultuur sterk genoeg is om individuen te tolereren die onze overkoepelende waarden niet delen”, schreven ze. .

Garcia Martinez, die het heeft Schreef ook aan Bedrade, Was de productmanager voor het targetingteam van Facebook-advertenties van 2011 tot 2013. De meeste dingen waarover Apple-medewerkers hun bezorgdheid hebben geuit, komen van Anarchie-apen Zelf. (Het boek is opgedragen aan “All My Enemies.”) De bio volgt Garcia Martinez terwijl hij van Wall Street naar Silicon Valley reist. Garcia Martinez heeft het Beschrijving van het boek Zoals de “Hunter S. Thompson / Gonzo full mode.” De medewerkers, op de petitie, zien haar anders: ze zeggen dat ze racistisch en seksistisch is.

Een screenshot uit het boek dat op Twitter circuleerde, beschrijft vrouwen in de Golfregio als “zwak, zwak en naïef ondanks hun beweringen van kosmopolitische geest en over het algemeen vol walging”.

“Het is erg stressvol om een ​​techneut te zijn; een Apple-medewerker schreef op Twitter en vestigde de aandacht op het citaat:” Ik zit tegenover mannen die denken vanwege mijn geslacht. Ik ben zacht, zwak en over het algemeen vol walging. ” Ik heb onvermoeibaar gewerkt voor elke prestatie die ik heb behaald. ”De tweet bevatte ook een screenshot van de clip in kwestie.

READ  Nieuwe Xbox Game Pass Ultimate-deal is bijna te mooi om waar te zijn

Silicon Valley heeft altijd een blanke mannelijke beroepsbevolking gehad. Er zijn er in de vallei, zoals James Damour, de beruchte voormalige Google-medewerker, die suggereert dat dit komt omdat vrouwen en mensen van kleur zijn Ze missen de aangeboren kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn in technologie. Maar golf na golf van rechtszaken met betrekking tot genderdiscriminatie vertellen een ander verhaal: die groepen waren ondervertegenwoordigd. Geblokkeerd Van succes.

Bij Apple maken vrouwen 40 procent van het personeelsbestand uit, maar slechts 23 procent van de onderzoeks- en ontwikkelingsteams, volgens het laatste diversiteitsrapport van het bedrijf. De helft van de beroepsbevolking is blank en 27 procent is Aziaten. “Via Apple hebben we onze jarenlange toewijding om ons bedrijf inclusiever te maken en de wereld eerlijker te maken, versterkt”, luidt de titel in Site bevat het rapport. “Waar elk geweldig idee te horen is. En iedereen hoort erbij.”

Hier is de volledige tekst van het bericht, dat vandaag begon te circuleren (nadruk op de tekst van het bericht):

Apple reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van de rand.

Written By
More from Lesley Curry

Vandaag alleen bij Best Buy: bespaar $ 180 op een Dyson-vacuüm, $ 80 op een hoverboard en meer

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *