Valve’s nieuwste Steam Next Fest-wedstrijd voor aankomende games opent op 1 oktober

Valve maakte vrijdag bekend dat het Laatste Steam Next Fest Komt de eerste week van oktober en geeft toegang tot speelbare demo’s van honderden aankomende pc-games.

Een teaser liet een glimp zien van enkele van de games die je in de demo kunt verwachten, waaronder Luchthoofd van Octato Games, Undiscovered 2: De erfenis van een passagier van Ludomotion, jaar: verandering Van Denkende Sterren, Mahukinshi Van Game Source Studio, Starship Troopers – Earth Command van artiesten Delta leven Van Airo Games en meer. En Ik noemde IGN wie welke Het laatste kamp, van Hello Games, makers No Man’s SkyJe hebt ook een speelbare demo beschikbaar als onderdeel van Next Fest.

Spelers kunnen “het nieuwste van zowel ervaren als beginnende ontwikkelaars ontdekken”, aldus de promotievideo.

Valve organiseert deze online pc-gamingevenementen om de paar maanden om te proberen de leegte op te vullen van persoonlijke games en ontwikkelaarsevenementen die zijn geannuleerd of uitgesteld vanwege de coronaviruspandemie. Het heette oorspronkelijk Steam Game Festival, Valve verander de naam naar Steam Next Fest met het evenement van juni 2021. Voor ontwikkelaars is het een kans om live feedback te krijgen van fans over hun aankomende games, omdat het evenement spelers niet alleen toegang geeft tot gamedemo’s, maar ook een live-uitzending met de ontwikkelaars bevat.

Steam Next Fest opent op 1 oktober om 13.00 uur ET en loopt tot en met 7 oktober.

READ  Halo Infinite dev heeft "geen plannen" om de releasedatum voor 2021 te schrappen
Written By
More from Max Mcgee
Deze Halo Infinite multiplayer map bevat een ‘loot cave’ vol power-up wapens
Halo Infinite komt snel dichterbij en studio 343 Industries is bezig het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *