Wijzigingen en aanpassingen aan de Endwalker-functionaliteit zijn gebaseerd op 5.0 van de wijzigingen

De Final Fantasy XIV Een brief van de producer live deel LXVI Ik begon over banen te praten. Wat er ook anders zou zijn. Naoki Yoshida merkte op dat het team vond dat het een goede en stabiele plek was om te volgen schaduw zeilen, En daarom FFXIV Functiewijzigingen “zijn gebaseerd op 5.0-aanpassingen”. Met name zullen er meer acties worden toegevoegd en zullen de herwerktijden veranderen. Na deze details verschijnt een trailer voor huidige banen in het formaat Endwalker Rug.

Om specifiek te zijn, het punt was om de timers te veranderen in verschillende cycli voor sommige vaardigheden. Exacte opmerking over FFXIV Taakwijzigingen merken op dat de aanpassingen een minuut of twee na de wijziging plaatsvinden. Het exacte citaat uit de presentatie zei: “De tijd om basisvaardigheden te herwerken zal worden aangepast om af te stemmen op 60 of 120 seconden aan timers.” Sommige kunnen echter rond de 90 seconden blijven.

Na de algemene wijzigingen te hebben besproken, kwamen er meer specifieke details voor elk hoofdstuk naar voren. Hier zijn enkele aanpassingen aan de DPS- en tankfunctionaliteit.

Functie FFXIV Wijzigingen Endwalker Tanks Modificaties

FFXIV functie wijzigen mods melee mods dps endwalker

Ter herinnering: er zullen nogal wat baanwisselingen en nieuwe banen zijn FFXIV Endwalker. Deze uitbreiding verhoogt de level cap naar 90. Het voegt ook twee nieuwe banen toe aan het spel. Mensen zullen in staat zijn om een combineren of verstandig.

Final Fantasy XIV Beschikbaar voor PS4, PS5 en pc met Endwalker Het is gepland om op 23 november 2021 te verschijnen. Degenen die de uitbreiding hebben gereserveerd, krijgen toegang op 19 november 2021.

READ  Samsung lekt per ongeluk details van de aanstaande 980 Pro NVMe SSD
Written By
More from Lesley Curry
Google stapt af van “cookies” om gebruikers te volgen
Google heeft zichzelf ontdaan van ‘cookies’ voor het volgen van gebruikers waarmee...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *