Vandaag heb ik geleerd dat de PS5-console samen met je muziek live kan gaan op Spotify

De DualSense-controller voor PS5 heeft geweldige haptische feedback voor games zoals Keer terug En de Demon-zielen. Maar vandaag ontdekte ik dat het ook goed is in het luisteren naar muziek op Spotify wanneer het op een computer is aangesloten.

Tijdens het browsen op Reddit, Ik heb een oude draad gevonden Zes maanden geleden legde een gebruiker uit dat door DualSense aan te sluiten en enkele instellingen aan te passen, de ingebouwde aanraakmotoren van het apparaat hun best zullen doen om je muziek af te spelen via de Spotify-app op Windows 10. Als je met je oor op de console tikt, is het net alsof je luistert. tot het kleinste delirium ter wereld, misschien in de aanwezigheid van een paar Astro Bot.

Ik veronderstel dat je net bent weggelopen om je controller dit te laten uitproberen – want dat is dezelfde reactie die ik kreeg. Oké, maar eerst moet je je verwachtingen verlagen voordat je begint. De aanrakingen zullen je waarschijnlijk niet verbazen, omdat het niet is afgestemd op dit gebruik – het is gewoon voor de lol!

  • Verbind de controller met uw pc via de USB-C-kabel en wacht tot Windows de driver automatisch installeert.
  • Eenmaal geïnstalleerd, tik je op het luidsprekerpictogram in de rechter benedenhoek van het scherm waar de tijd verschijnt. Stel “Luidsprekers (draadloze controller)” in als de audio-uitgang.
  • Open het Configuratiescherm en klik op “Geluid”. Klik vanaf daar op de huidige audio-uitvoer en selecteer de knop Eigenschappen direct daaronder.
  • Klik op “Verbeteringen”, het derde tabblad van links in het pop-upvenster. Vink het vakje naast ‘Luidspreker opvulling’ aan en klik op ‘Toepassen’.
  • U moet de Spotify-app opnieuw opstarten om op te starten met aanraking. Zodra u de app opnieuw start, zou u uw muziek moeten kunnen voelen. U kunt misschien zelfs horen dat de tactiele motoren hun best doen om muziek af te spelen als u DualSense tegen uw oor drukt.
  • Als je echt je eigen muziek wilt horen, maar ook in tactiele vorm wilt voelen, sluit je gewoon een koptelefoon aan op de DualSense 3,5 mm-aansluiting en het geluid wordt doorgelaten. Je audio-installatie zou op deze manier een beetje raar klinken, maar wat maakt het uit?
READ  Teamfight Tactics: Reckoning, de nieuwe gameconsole, tussen goed en slecht

Dit is een pad waarvan ik denk dat het zijn effect heel goed laat zien. Klik op het Spotify-logo in de rechterbovenhoek van de embed om het pad in de pc-app te openen:

More from Madison Garrett

Bethesda E3 2021 wordt gekoppeld aan Microsoft E3

Microsoft en Bethesda zullen dit jaar een gezamenlijke E3-conferentie organiseren, en het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *