Ved heeft een release voor pc en console aangekondigd in 2024

Ved heeft een release voor pc en console aangekondigd in 2024

Geplaatst in: Fulcrum Games, Games, Videogames | Getagd: Karaklan, Vid


Fulqrum Publishing en Karaclan hebben onlangs hun nieuwste game Ved onthuld, een verhaalgedreven RPG die ergens volgend jaar zal verschijnen.


Fulqrum Publishing en ontwikkelaar Karaclan hebben hun nieuwste game onthuld, die simpelweg heet video, die ergens volgend jaar zal verschijnen. De game is een futuristische, verhaalgebaseerde RPG waarin je speelt als een jonge man die naar een grote stad is gekomen op zoek naar een nieuw begin. Dit begin komt echter met de onverwachte wending dat je tussen vliegende eilanden kunt teleporteren, terwijl een nieuwe duistere kracht zijn aanwezigheid begint te onthullen. Je vecht tegen ze in een uniek nieuw turn-based vechtsysteem, waarbij je een combinatie van gevechtsvaardigheden, wapens en magie gebruikt. Geniet van de onderstaande informatie en trailer, aangezien de game gepland staat voor pc via Steam, GOG en de Epic Games Store, evenals voor alle drie de grote consoles.

Krediet: Fulcrum Publishing

“in videoJe speelt als Cyrus, een jonge held die naar Micropolis komt op zoek naar een nieuw leven. Daar ontdekt hij plotseling het vermogen om zich te verplaatsen tussen twee onderling verbonden werelden vol mysterieuze vliegende eilanden, vreemde wezens en gevaarlijke monsters. Ontdek een interactief verhaal waarin elke beslissing ertoe doet en help Cyrus de waarheid over deze magische plek te ontdekken, zodat ze het lot van beide werelden kan bepalen. Om je missie te laten slagen, zul je krachtige Ved-magie onder de knie moeten krijgen.’

  • Een niet-lineair verhaal waarin elke beslissing kan leiden tot onomkeerbare gevolgen en alternatieve eindes.
  • Veel facties van het spel hebben verschillende opvattingen over actuele gebeurtenissen. Met een dynamisch relatiesysteem kunt u de beslissingen van de hoofdpersonen beïnvloeden.
  • Innovatief turn-based vechtsysteem. Gebruik positionering effectief om het voordeel te behalen.
  • Bouw een dorp voor jezelf en je bondgenoten om nieuwe vaardigheden en capaciteiten te ontgrendelen.
  • Een systeem van unieke interactieve evenementen die vloeken of zegeningen opleggen aan de held en die tot het einde van het spel kunnen duren.
  • De game beschikt over een eclectische soundtrack die je zal begeleiden op je avontuur, waaronder symfonische, folk- en hiphopgenres.
READ  Releaseperiode voor PS5 en Xbox Series X onthuld | S en pc door CEO van CI Games


Vond je dit leuk? Deel het alsjeblieft op sociale media!

Blijf op de hoogte en steun de site door Bleeding Cool vandaag nog te volgen op Google News!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *