Het duurde 10 jaar, maar iemand is erin geslaagd alle 2.751 Final Fantasy 14-prestaties te voltooien

Het duurde 10 jaar, maar iemand is erin geslaagd alle 2.751 Final Fantasy 14-prestaties te voltooien

In een werkelijk ongelooflijke blijk van toewijding, één Finalefantasie 14 Hiermee kan de speler elke prestatie in het hele MMO-spel verslaan.

Kijk, ik ben geen prestatiejager. Ik geef niet zoveel om ze, ze dwingen me niet om zoveel mogelijk van het spel te spelen, en het zijn er vaak te veel. Dit sentiment onder velen is een beetje een understatement als het gaat om Final Fantasy 14, waar er 2.751 prestaties zijn, wat ronduit belachelijk is. Zoals gedeeld op de Final Fantasy 14-subreddit is iemand er al in geslaagd om alles te bemachtigen. bachelor opleiding. voltooiing.

JP werd de eerste speler die 100% van de prestaties voltooide die momenteel in het spel verkrijgbaar zijn
dooru/PrismaticParrot infxiv

Volgens het bericht komt de speler van een Garuda-server in Japan, de eerste persoon die dit doet in de tien jaar dat het spel uit is (bedankt, GameRadar). De gebruiker die deze prestatie op Reddit deelde, benadrukte hoeveel de wilde prestatie verwijst naar het feit dat de Final Fantasy 14-speler in kwestie erin slaagde om: alle vijf de laatste invallen te voltooien, elk relikwiewapen uit elke uitbreiding te verkrijgen, elke vis te vangen en deze te voltooien. . Elk niveau afzonderlijk, wat vanwege de tijdslimiet minimaal zeven jaar lijkt te duren.

Het volstaat te zeggen dat dit over het algemeen een belachelijke prestatie is. Dit betekent gemakkelijk honderden uren gameplay, misschien wel duizenden, als je bedenkt hoe lang alleen de hoofdverhaalmissies alle uitbreidingen in beslag nemen. Het is vrij duidelijk dat deze speler, die uit Lalafell lijkt te komen, een grote fan is van Final Fantasy 14, en toch zouden ze waarschijnlijk kunnen beweren dat ze een grotere fan zijn.

READ  Blizzard onthult belangrijke updates voor de competitieve modus van Overwatch 2, inclusief Emerald Weapons

Volgende week wordt een nieuwe patch voor de game uitgebracht, patch 6.5, dus het is heel goed mogelijk dat ze binnenkort meer prestaties kunnen ontgrendelen. Bovendien zal de aankomende grote uitbreiding Dawntrail van de MMO, die volgend jaar uitkomt, zeker nog meer aan die lijst toevoegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *