Veel plezier met geweldige vrienden wanneer je een abonnement van zes maanden koopt op World of Warcraft – Blizzard News

Veel plezier met geweldige vrienden wanneer je een abonnement van zes maanden koopt op World of Warcraft – Blizzard News

Breid je verzameling rijdieren en huisdieren uit uilSommige vrienden – de charmante postbode en huisdieruil Swoopy – zijn in de hemel en op aarde. Je zult genieten van je avonturen uilManieren waarop het grappig kan zijn.

Voeg de Charmante koerier Berijd een uil (met Skyriding!) op vele bergen, spreid je vleugels en zweef door de lucht! Kopen Abonnement van 6 maanden En ontvang de Charming Courier-standaard voor Modern, plus Veeg Huisdieruil om met je mee te reizen Cataclysm Classic™ Karakters. De rijdier en het huisdier zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar via de Battle.net-winkel.

Spelers met een actueel terugkerend abonnement van 6 of 12 maanden met een toekomstige verlengingsdatum ontvangen de Charming Courier-koerier en het Swoopy-huisdier zonder extra kosten, uiterlijk op 23 juli 2024 (moet vóór 31 januari 2025 zijn ingewisseld) via het Battle.net-opstartprogramma.

Abonneer u vandaag nog


Nu in de winkel

De magische Korir-berg
Magische koerier-snelle berg


“Noch sneeuw, noch hitte, noch duisternis van de nacht weerhouden deze betoverde boodschappers ervan hun aangewezen rondes snel te voltooien.”


Geniet van je vrije tijd uilReis ter land en in de lucht aan boord van de Charming Courier (met Skyriding!) die u op intelligente wijze naar uw bestemming brengt!

The Charming Courier is niet beschikbaar in World of Warcraft Classic-games en wordt gedeeld door alle huidige en toekomstige WoW Modern-personages. Het wordt automatisch aangepast aan de snelst bekende rijvaardigheid van elk personage, en als de personages niet hoog genoeg zijn om een ​​vliegende standaard te gebruiken, zal de Charming Courier ook als grondstandaard fungeren.

Spring nu in het zadel

Swoopy's uil als huisdier
uil-swoopy-huisdier


“Deze wijze bewaker van het winterbos is een genot om mee op avontuur te gaan!”


Vlieg niet alleen als een uil! Maak van zelfs de saaiste reis een leuke reis. uilEen geweldig avontuur als je Swoopy uitnodigt.

Swoopy the Owl is alleen beschikbaar in voortgangswerelden in WoW® Classic (momenteel Cataclysm Classic).handelsmerk).

Neem die wijze waarnemer


*Vereist een World of Warcraft®-abonnement

READ  Final Fantasy XIII komt op 2 september naar Xbox Game Pass

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *