Veldhockeynotitieboekje South Jersey Times: tijd om een ​​voorbeeld te bekijken van mogelijke belangrijke playoff-wedstrijden

De NJSIAA-playoff-beugels zijn vorige week vrijgegeven.

In normale jaren wordt de aankondiging van zaden in het naseizoen begroet met opwinding, intriges en voorspellingen.

We weten natuurlijk allemaal dat 2020 geen normaal jaar is, en het strekt zich uit tot het landschap van de herfstsporten op de middelbare school, inclusief hockey.

De NJSIAA plaatste dit jaar teams niet in hun typische groepsclassificaties. In plaats daarvan werden teams verdeeld in regio’s in de staat.

Dus gooi de South Jersey Group 2-beugel weg en bereid je voor op vijf verschillende Southwest-groepen en één in het zuidoosten.

De andere belangrijke wijziging is dat het naseizoen alleen een sectietitel bevat. Er zal geen kampioenswedstrijd of een kampioenstoernooi plaatsvinden.

Laten we hoe dan ook vooruit kijken en de meest intrigerende games onder de aandacht brengen. Voor sommige matchups hebben we in een eerdere ronde een winnaar gekozen op basis van zaden en veelvoorkomende tegenstanders.

Kijk uit voor een handvol fascinerende playoff-rematches.

Zuidwest A

Top geplaatste Middle Township vs. vierde geplaatste Woodstown

We zouden een herkansing kunnen krijgen van de SJ Groep 1 finale van vorig jaar in de halve finale als beide teams zegevieren in hun eerste twee wedstrijden. De Wolverines wonnen vorig jaar de titel met een 2-1 overwinning die laat in de tweede helft op een doelpunt werd beslist.

De Panthers verdienden dit najaar het beste zaad met een 8-1-1 record. Hun enige verlies was tegen nummer 13 Ocean City, 1-0, in de laatste minuut van de wedstrijd. Ze rijden ook een winning streak van drie wedstrijden en worden geleid door Kate Herlihy, die vijftien goals en acht assists had. De senior scoorde vorig seizoen 38 doelpunten. Doelman Grace Thompson heeft drie shutouts geboekt.

READ  Daily Fantasy Football Week 2: Selectietips voor één wedstrijd

Ondertussen proberen de nr. 4 geplaatste Wolverines het eerste hockeyteam in de schoolgeschiedenis te worden dat drie rechte sectiekronen wint. Er zijn acht spelers die ook in de laatste twee kampioensteams zaten. Woodstown claimde back-to-back-titels in 2014 en 2015.

De Wolverines zijn 8-3 maar hebben hun laatste twee wedstrijden verloren van Tri-County Diamond Division-rivaal Schalick en nr. 5 Kingsway. De met ervaring beladen selectie is echter klaar om te rebounden en een run op de titel te maken. De aanval wordt uitgevoerd door een groot aantal wapens, waaronder Daisy Baldwin en Alexis Lowry (elk 11 goals), Chloe Cuzzupe (negen), Kaylee Wenzell (acht) en Reece Kugler (zeven goals, 15 assists).

Zuidwest B

Derde geplaatste West Deptford vs tweede geplaatste Seneca

We hebben nog een kans op een playoff-rematch van een jaar geleden. De inzet en geschiedenis van de herkansing zijn echter nog groter.

De Golden Eagles hebben de Eagles in de halve finales van de staat in elk van de afgelopen drie jaar verdrongen door scores van 4-2, 2-1 en 3-1. Nu konden de titelverdedigers van Central Jersey en South Jersey elkaar ontmoeten in de halve finales.

Welkom bij 2020, mensen.

Ze ontmoetten elkaar dit jaar al in een reguliere seizoenswedstrijd. Seneca versloeg West Deptford met 3-2 op 9 oktober.

De No. 15 Eagles hebben zeven opeenvolgende SJ-titels gewonnen. De nr. 11 Golden Eagles hebben drie opeenvolgende sectietitels gewonnen.

Seneca is 9-2-1 met verliezen tegen No. 2 Eastern (door een competitieve 4-2 score) en No. 10 Shawnee, en een gelijkspel tegen No. 4 Camden Catholic. Ondertussen heeft West Deptford een 8-5-markering in de wedstrijd, met twee nederlagen tegen nr. 12 Haddonfield (dat ook het hoogste zaad in de groep is), Eastern en Camden Catholic.

READ  LeBron James is niet verdrietig over het verlies van Donald Trump als NBA-kijker

Zuidwest C

Derde geplaatste Burlington Twp. vs als tweede geplaatste Clearview

Het is een hattrick voor potentiële kampioensherinneringen. De Pioneers versloegen de Falcons vorig jaar met 4-1 in de halve finales van Groep 3 op weg naar hun eerste staatskampioenschap. Deze matchup tussen het paar verdedigende sectiewinnaars zou plaatsvinden in de halve finales.

Terwijl Burlington Twp. een groot deel van de line-up heeft teruggekeerd, inclusief de twee beste scorers van vorig seizoen, is het een heel ander verhaal geweest voor Clearview. De Pioneers speelden het seizoen minus vier verwachte starters, plus twee spelers die zouden starten vanwege blessures en COVID-19 opt-outs.

Brittany Ewan, de nj.com Coach van het jaar doorstond verwachte ruige momenten met een onervaren selectie, maar de Pioneers hebben de laatste twee derde van het seizoen doorzettingsvermogen en veerkracht getoond. Ze speelden een gelijke stand tegen Delsea, verloren met 2-1 van rivaal Kingsway en gingen de play-offs in met een winning streak van drie wedstrijden, waaronder een team van Williamstown dat tijd in de top 20 stond.

Zuidwest D

Vijfde geplaatste Williamstown vs. vierde geplaatste Cherokee

De Braves hebben de kans om hun seizoen op een hoog niveau af te sluiten. Na acht van hun eerste 10 wedstrijden te hebben gewonnen, stonden ze voor het eerst in de teamgeschiedenis in de top 20-poll. De Braves sloten hun seizoen echter af met drie opeenvolgende nederlagen.

Junior Grace Caspar bereidt de aanval voor met 15 goals en vier assists. Alexia Poulin heeft acht goals en zes assists.

Ze worden geconfronteerd met een Chiefs-team dat 7-6 ging. Op één na waren ze allemaal verloren tegen gerangschikte teams.

READ  Hajj 2020-regels: moslims mogen Kaaba niet aanraken, beperkte toegang, sociale afstand en meer

Zuidoost A

Vijfde geplaatste Mainland vs. vierde geplaatste Millville

Thunderbolts-coach Claudia McCarthy, die meer dan 600 wedstrijden heeft gewonnen, gaat na 50 jaar met pensioen dit seizoen. Dit is haar laatste playoff-run, en natuurlijk kan elke wedstrijd haar laatste zijn.

The Bolts, die worden geleid door Casey Etter (15 goals), zijn in opkomst richting het naseizoen. Ze versloegen OLMA vorige week met 5-1. De Villagers versloegen de Bolts met 3-1 in de seizoensopener.

Tussendoor bond McCarthy’s bemanning Middle Township vast en verloor wedstrijden met één doelpunt tegen Egg Harbor Township (het nr. 3 zaad in de beugel) en Schalick (nr. 3 zaad in Zuidwest A).

More from Madison Garrett
Download de Among Us-app niet – het kan malware zijn
InterSloth’s nieuwste game, Among Us, is snel populair geworden op zowel pc...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *