Velen kunnen het vaccinatiecertificaat niet downloaden van Pune News

Pune: Er zijn dagen verstreken sinds de eerste vaccinatie, maar veel burgers hebben hun digitale vaccinatiecertificaten nog niet behaald, die basisinformatie bevatten zoals de naam van het vaccin, het aantal injectiebatches en de datum van de tweede dosis.
Het certificaat is beschikbaar via de Aarogya Setu-app en het registratieportaal www.cowin.gov.in.
Maar Ashok Jaswal, de 66-jarige ontvanger, zei: “Mijn vrouw en ik kregen onze foto’s op 2 maart. Ik heb geen sms ontvangen na ontvangst van het vaccin met een link naar de cowin.gov.in zelfregistratie. pagina, waar het certificaat kan worden gedownload. ”
Jaswal zei dat hij ook problemen had met de Aarogya Setu-app. “In de app zie ik de 13-cijferige CoWIN-registratie-ID in plaats van de begunstigde-ID, dat is 14. We hebben een 14-cijferige ID nodig om het aanvraagcertificaat te krijgen.
Chirag Baxi (54), die zijn eerste dosis op 5 maart ontving, zei: “Op Aarogya Setu, nadat ik de cartridge-ID had uitgetrokken, kreeg ik de foutmelding” Ongeldige gebruikers-ID “, ook al is het dezelfde ID die mijn account heeft. door op de link Berichten te klikken. De korte post-vaccinatie brengt me naar de CoWin-geregistreerde zelfvaccinatiecertificaatpagina, maar ik kan dat document daar ook niet zien.
Sandeep Ayer, die zijn ouders vergezelde bij het schietincident op 3 maart, zei dat lokale functionarissen hen hadden gevraagd om maandag te komen om certificaten te halen.
‘Maar ik weet niet zeker of we hem maandag zullen krijgen.’ “We hebben geen sms ontvangen na de vaccinatie”, zei Iyer.
Begunstigden zijn mogelijk niet op de hoogte van het nieuwe systeem. Ontvangers moeten naar selfregistration.cowin.gov.in gaan, hun mobiele telefoonnummer invoeren en klikken op “OTP GET”, zei Dr. Sachin Idaki, District Immunization Officer. Degenen die geregistreerd zijn onder het gsm-nummer moeten vervolgens op het tabblad “Downloaden” in de “Acties” klikken om het vaccinatiecertificaat te downloaden.

READ  testers en ontwikkelaars testen nieuwe versie

De sociale netwerksite FacebookTwitterLinkedine-mail

More from Madison Garrett

Judge maakt een einde aan het downloadverbod van TikTok in Amerikaanse winkels

De populaire TikTok-app blijft voorlopig beschikbaar om te downloaden in Amerika. Apple...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *