Velen kunnen het vaccinatiebewijs niet downloaden Pune News

Pune: Het is dagen geleden sinds de eerste vaccinaties, maar veel burgers moeten hun digitale vaccinatiecertificaten nog behalen, die basisgegevens bevatten zoals de naam van het vaccin, het partijnummer van de injectie en de datum van de tweede dosis.
Het certificaat is beschikbaar via de Aarogya Setu-app en het registratieportaal www.cowin.gov.in.
Maar Ashok Jaswal, de ontvanger, 66, zei: “Mijn vrouw en ik kregen onze beelden op 2 maart. Ik kreeg geen sms nadat ik het vaccin had ontvangen met een link naar de cowin.gov.in zelfregistratiepagina, vanwaar het certificaat kan worden gedownload. ”
Jaswal zei dat hij ook problemen had met de Aarogya Setu-app. “In de app zie ik de 13-cijferige CoWIN-registratie-ID in plaats van de Begunstigde-ID, dat is 14. We hebben de 14-cijferige ID nodig om de certificering van de app te krijgen.
Chirag Baxi (54), die zijn eerste dosis op 5 maart kreeg, zei: “Op Aarogya Setu, nadat ik mijn patroon-ID had overgehaald, kreeg ik de foutmelding” Ongeldige gebruiker-ID “, ook al is het dezelfde ID die ik onder mijn account Als ik op de SMS-link Post-vaccinatie klik, word ik naar de CoWin Self-Registered Vaccination Certificate-pagina geleid, maar ook daar kan ik dit document niet zien.
Sandeep Ayer, die zijn ouders vergezelde naar de schietpartij op 3 maart, zei dat de plaatselijke functionarissen hen hadden gevraagd om maandag te komen om certificaten te halen.
“Maar ik weet niet zeker of we het maandag krijgen.” We hebben geen sms ontvangen na de vaccinatie “, zei Iyer.
“Het is mogelijk dat de begunstigden niet op de hoogte zijn van het nieuwe systeem. Begunstigden moeten naar selfregistration.cowin.gov.in gaan, hun mobiele nummer invoeren en klikken op ‘GET OTP’,” zei Dr.Sachin Idaki, de districtsimmuniseringsfunctionaris. Degenen die geregistreerd zijn onder het gsm-nummer moeten vervolgens op de downloadtab in de “Acties” klikken om het vaccinatiecertificaat te downloaden.

READ  Microsoft Edge 89 Beta kan nu worden gedownload

De sociale netwerksite FacebookTwitterLinkedinE-mail

Written By
More from Eda Greene

Gamescom Opening Night Live-nieuws – onze samenvatting van alle aankondigingen

De zomer van not-E3 komt eindelijk ten einde – oh god, hoop...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *