Verander hacker Gary Bowser om “de rest van zijn leven” Nintendo te betalen

Verander hacker Gary Bowser om “de rest van zijn leven” Nintendo te betalen

Gary Bowser, die deel uitmaakte van een bekende groep Nintendo Switch-hackers, is net vrijgelaten uit de gevangenis. Maar hoewel hij werd vrijgelaten vanwege zijn goede gedrag, zit hij nog steeds vast om Nintendo te betalen.

op te sommen, kampeerder Hij was een verkoopvertegenwoordiger voor Team-Xecuter Group, dat apparaten maakt en verkoopt waarmee gebruikers bootleg-back-ups op hun consoles kunnen opstarten, zoals de Switch of Nintendo 3DS. In februari 2022 werd hij veroordeeld tot 40 maanden gevangenisstraf en tijdens zijn straf in 2021 kreeg hij de opdracht om $ 10 miljoen te betalen aan de Japanse maker van gamehardware.

TorrentFreak ontdekte een recent video-interview dat Bowser deed Nick Mozes, waar hij onthulde dat hij hem binnenkort $ 10 miljoen (van een totaal van $ 14,5) aan schadevergoeding zou betalen. Terwijl hij in de gevangenis zat, betaalde hij $ 175 van dat bedrag via werk, maar vanaf nu moet hij Nintendo een deel van zijn maandelijks inkomen gaan betalen.

“Het maximum dat ze kunnen nemen, is tussen de 25% en 30% van uw totale maandelijkse inkomen”, zei Bowser. “En ik heb tot zes maanden voordat ik begin met betalen.”

Voor meer context verdiende Bowser naar verluidt $ 320.000 tijdens zijn ambtstermijn bij Team-Xecuter. Max Lorne, de Fransman die naar verluidt de groep leidde, was de andere man die samen met Bowser werd betrapt en zou de groep miljoenen aan inkomsten hebben opgeleverd. Op het moment van schrijven is Lorne nog niet gedeporteerd naar de Verenigde Staten om te worden aangeklaagd.

Om zijn overeengekomen schuld aan Nintendo volledig af te betalen, moet Bowser $ 40 miljoen vóór belastingen verdienen. Een of andere outlet heeft de wiskunde gedaan en is tot de conclusie gekomen dat de 53-jarige Bowser waarschijnlijk de rest van zijn leven Nintendo zal betalen.

READ  Meer gegevensgebonden bewijsmateriaal wijst op downloadbare content van Elden Ring in onze toekomst

De ontwikkelaar heeft een geschiedenis van meer dan blij zijn met het legaal straffen van piraten, leakers of degenen die inbreuk maken op hun auteursrechten. Wat er nu met Bowser gebeurt, is een herinnering aan hoeveel power console makers en uitgevers gebruiken, en hoe ze ervoor kiezen om dat naast het Amerikaanse rechtssysteem te gebruiken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *