Warmte- en koudeopslag

Voor statistieken over duurzame energie berekent het CBS jaarlijks energie uit WKO- en Koelopslagsystemen. Hiervoor verzamelen wij informatie over grondwateronttrekkingsvergunningen. Dit is een compleet overzicht van alle koel- en warmteprojecten, inclusief actief zonder vergunning en projecten die in het verslagjaar zijn gestopt.

levering van gegevens

In een beveiligde CBS-omgeving staat een dossier voor u klaar. U kunt dit bestand downloaden. Nadat u het bestand heeft ingevuld en opgeslagen, kunt u het bestand uploaden naar CBS. U gebruikt hetzelfde om te downloaden en te uploaden Inloglink En symbolen.
ga naar https://reactie.cbs.nl. Het bericht dat je hebt ontvangen bevat gebruikersnaam en de wachtwoord Genoemd. Inlogcodes kwijt? Vraag hier nieuwe inlogcodes aan.

onderzoeksresultaten

rechtsboven (bij “rechtstreeks naar‘) is het dashboard met de laatste cijfers over bedrijven, zoals het aantal bedrijven per branche en regio, cijfers over verkoopvolume en de laatste enquêteresultaten over verwachte omzet, werkgelegenheid en investeringen.

In het onderwerp energie transmissie U vindt er de resultaten van verschillende onderzoeken naar energieproductie en -verbruik. Ook wordt hier verwezen naar de publicatie Nederland Hernieuwbare Energie (cbs.nl) waarin het onderwerp warmteopslag en koude aan de orde komt in het hoofdstuk over geothermie.
In de publicatiedatabase van StatLine, table aardwarmte en aardwarmte Inzicht in warmte en koude die met WKO-formuleringen worden onttrokken.
.

Direct online bestellen

Ga naar: CBS Contact Center.

READ  De GTA-trilogie is zo slecht dat spelers met mods het spel zelf repareren
More from Madison Garrett
Vrijdag brengt ons acht Sweet 16-wedstrijden om op te wedden
Kunnen de underdogs vrijdagavond nog twee overwinningen behalen in de Sweet 16-actie...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *