Verborgen Xbox-instellingen moeten worden gewijzigd om toegang te krijgen tot je game

Afbeelding van het artikel met de titel Verborgen Xbox-instellingen die u in uw game moet wijzigen

afbeelding: Alex Van Aken (aandelenstrijd)

Xbox is een geweldige console die wordt geleverd met zeer goede software. Gelukkig heeft het meer potentieel: je Xbox heeft veel verborgen functies die niet standaard zijn ingeschakeld. Het enige dat je nodig hebt, is een diepe duik in de instellingen om je geweldige console nog beter te maken.

Verlaag uw energierekening

Uw Xbox heeft een premium energiebesparende modus die mogelijk niet standaard is ingeschakeld. Als je de impact van je gamegewoonte op je energierekening wilt verminderen, overweeg dan om de energiebesparende opties van je Xbox aan te passen.

Schakel uw console in en druk op en open de Xbox-knop op de console Profiel en bestelen scrol vervolgens omlaag om te selecteren Instellingen. ga naar de Algemeen > Energiebeheer. Kiezen afsluiten (energiebesparing) en ga door mon stop na Opties om te wijzigen hoe lang de console inactief kan blijven voordat deze automatisch wordt uitgeschakeld.

Door de console volledig uit te schakelen, kunt u tot 20 keer meer energie besparen, maar dit gaat ten koste van een paar handige functies: Het duurt langer voordat uw console werkt en wordt niet automatisch bijgewerkt wanneer u hem niet gebruikt .

Fix notifications

Your Xbox loves to send you notifications, which can get annoying; the alerts can block important gameplay elements or pop up when you’re in the middle of a tense online match. So customize them to keep alerts at a minimum.

Go to Xbox settings > Preferences > Notifications. First, fix the positioning of these alerts by going to Default notification position. The lower right corner is usually the most unobtrusive spot, but you can pick one that works with the games you play most often.

Return to the previous page and go to Xbox notifications. Disable notifications for the stuff you don’t need. This page also lets you disable notifications completely, which is alright if you don’t play with friends or use any of Xbox’s social features.

Enable the best accessibility settings

Your Xbox has a whole bunch of features verborgen in de pagina met toegankelijkheidsinstellingen. Je kunt deze instellingen aanpassen om de Xbox Night-modus uit te proberen om vermoeide ogen te verminderen, consoleknoppen te resetten en consoletrillingen uit te schakelen. (Klik op deze link om alle opties te bekijken.)

Beeldschermresolutie verbeteren

U moet ervoor zorgen dat uw Xbox het meeste uit de tv haalt. ga naar de Xbox-instellingen > Algemeen > Tv- en weergaveopties En doorloop alle instellingen, zodat je tijdens het spelen de maximaal mogelijke resolutie kunt gebruiken. De Videomodi De opties hebben een heleboel verversingssnelheden en andere video-instellingen die u moet controleren tijdens het afspelen van een bestand TV-kalibratie De optie bevestigt dat uw Xbox in staat is om kleuren nauwkeurig weer te geven.

Essentiële apps downloaden

Zoals je zou verwachten, gebruiken de meeste mensen hun Xbox als een game-apparaat, en de console is volledig uitgerust om dit direct uit de doos te doen. Het is echter ook een uitstekend multimedia-streamingapparaat, maar je moet een hele reeks apps downloaden om het hiervoor te gebruiken.

Je hebt waarschijnlijk al apps zoals Netflix, Amazon Prime Video, Apple Music en Spotify, maar zo niet, dan zijn ze beschikbaar in de Microsoft Store. Overweeg na het downloaden een bestand te krijgen Audio-cd-speler En de Blu-ray speler apps Haal het meeste uit uw fysieke mediacollectie.

Controleer nogmaals de HDMI-CEC-opties

HDMI-CEC is een handige functie die het aantal afstandsbedieningen dat u moet gebruiken om uw Xbox en andere aangesloten apparaten te bedienen, vermindert. Indien correct geconfigureerd, wordt de tv automatisch in- of uitgeschakeld wanneer uw Xbox wordt gestart of uitgeschakeld.

Om deze instelling te configureren, ga naar Xbox-instellingen > Algemeen > Tv- en weergaveopties > Apparaatbediening. Hier moet u inschakelen HDMI-CEC-poort Plus de andere opties op deze pagina, afhankelijk van hoe u deze functie wilt gebruiken.

Elke optie spreekt voor zich en we raden aan om het volgende in te schakelen:

  • De console bedient andere apparaten.
  • De console schakelt andere apparaten uit.
  • Schakel de tv-ingang met de afstandsbediening.

De laatste optie is handig als je meerdere apparaten op de tv hebt aangesloten. Wanneer je op de Xbox-knop op de console drukt, schakelt de tv onmiddellijk over naar je Xbox.

Ontvang herinneringen om regelmatig te pauzeren

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in videogames en je gezondheid en de buitenwereld te vergeten. U kunt de Xbox-functie pauzeren gebruiken om de console u eraan te laten herinneren dat u af en toe een pauze moet nemen van het spelen.

Deze functie is beschikbaar onder: Xbox-instellingen > Voorkeuren > Pauzeherinnering.

READ  DRAADLOOS EN OPLAADBAAR: Captain America redt een Xbox-console
Written By
More from Vanessa Hale
De nieuwe releasedatum van Dead Space is vastgesteld op januari 2023 op Xbox Series X | S, pc en PS5
Bron: Electronic Arts Wat je moet weten Motive Studios, een van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *