Astros Bullpen sluit Game 2 Win 2022 Wereldkampioenschap

HOUSTON – Dusty Baker, de leider van Astros, is een spraakmakend bedrijf blijven runnen met post zijn verdunningen In de eerste twee wedstrijden van deze World Series toonde hij agressie, niet in de manier waarop hij zijn ondoorgrondelijke diepe stoot gebruikte, maar in de mate waarin hij bereid was zijn wapens te gebruiken in situaties die niet bestonden in het moderne honkbal.

Zelfs met een vrije zondag om zijn hulpteams te resetten, leunde Becker zwaar op Framber Valdez en de Verlosser Rafael Monteiro Voor acht ronden van de Astros 5-2 overwinning Up the Phillies tot de serie zaterdagavond in Minute Maid Park. Deze afhankelijkheid van Montero leidde tot een van de meest dramatische Fall Classic-reeksen tot nu toe in de achtste inning, gemarkeerd door Een paar reptielen dichtbij Kyle Schwarber Dat kwam verbijsterend dicht bij het terugdringen van Velez in de competitie.

Het sterke geloof van Justin Verlander heeft nooit een kleine rol gespeeld in de Phillies Drama Game 1 Victory keert terug op vrijdag. Een dag later belandde Becker’s geloof in Montero voor 33 seizoenshoge worpen. Het lijkt erop dat Baker zijn rol in dit wereldkampioenschap op deze manier zal blijven spelen – tijdens de hele reis bloeddruk opvragen bij fans in Philadelphia en Houston.

Maar jongen, was de situatie te gevaarlijk om te pushen, aangezien Monteiro al gekalmeerd was in de dug-out na het nemen van de laatste twee plaatsen van de zevende, de top van de Velze-verdiende achtste line-up en Hector Neres een totale verliezer bullpen die zal worden gereset door dag Zondag is uit.

Schwarber betaalde de Astros er bijna voor – twee keer.

Montero had slechts vijf worpen gegooid naar de zevende plaats – maar dat aantal was bijna verviervoudigd om als achtste te starten, toen Bryson Stott Phillies nr. Terwijl hij aan de 2-2 werkte, loste Schwarber de fastball en ontketende hij een explosie van 403-voeten langs de rechterveldlijn ergens in de buurt van de foutkolom – maar waar precies?

De aanvankelijke scheidsrechter was eerlijk en kende Schwarber een strafschop toe die de voorsprong van Houston terugbracht tot 5-3. Maar de staf van de scheidsrechter ontmoette elkaar voordat Schwarber zijn home-jog voltooide en annuleerde de call to error, wat leidde tot een beoordeling die de call opnieuw bevestigde. Om het drama nog groter te maken, vuurde Schwarber in de volgende worp nog een diepe vlieg af – duidelijk eerlijk – die in de handschoen van Kyle Tucker op de waarschuwingsbaan bleef steken.

“Het was dichtbij, maar het was fout”, gaf Schwarber toe. ‘Ik zei: ‘Oh, hebben ze iets gezien dat ik niet zag?’ “Vuile bal. Het is klote. Je wilt daar wat rennen. Het stinkt. Maar het leek erop dat we een paar hele goede bochten hadden en er was één uitzwaai.”

Na een one-hit van Rhys Hoskins hield Becker Montero voor om het op te nemen tegen Champion 1 GT Realmoto – wat de oplopende spanning opvoerde met een één slag in het midden, die werd verergerd toen korte stop Jeremy Peña de bal onbezet naar het tweede honk gooide die Altuve, die ontweek om hem als eerste te gooien, hij zal het verbergen. Daardoor kon Stott opschuiven naar de derde plaats.

En zelfs na dat alles hield Becker Montero nog steeds voorbij het hoogtepunt van het seizoen in pitches, met die ongekende pitches die het op moesten nemen tegen Bryce Harper – de beste slagman van het naseizoen, op een hete streak van alle hot streaks. Monteiro had sinds begin augustus pas twee keer een bocht gemaakt.

Harper stak Monteiro’s 33e worp van de nacht aan in een niemandsland in de ondiepe rechterkant, gefrustreerd door Peña toen hij ternauwernood een botsing met Tucker ontweek. Hoe is dat voor hoog drama?

Gezien Becker’s gebruik van zowel Verlander (vijf innings) als Bryan Abreu (1 2/3 frame) in een vrijdag 10-run relatie, lijkt het erop dat dat precies is wat het zou zijn – de ervaren kapitein vertrouwt op zijn armen, soms tot het breekpunt lengtes, zelfs als er een volle stal achter haar staat.

Soms is het soepeler. Soms leidt dat tot schokkend drama, zoals de achtste inning van zaterdag. Maar als 0,89 ERA van 0,89 ERA in de Houston Bullpen tot een 40 2/3 postseason-tour een indicatie is, zijn ze tot nu toe de uitdaging van deze stresstest aangegaan.

“Het is na het seizoen”, zei Ryan Presley. “Elke buitenkant is groot. Of ze je nu vragen om zes, zeven of drie te krijgen, je moet daar naar binnen gaan, je werk doen, een nul zetten en ons in het spel houden. Dat is wat we konden doen.”

More from Madison Garrett
Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit
afbeelding: Ubisoft Sindsdien is het slechts een kwestie van dagen Ubisoft heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *