Vergeet de restocks van de Xbox Series X: dit is het beste moment om de console te kopen

De Xbox-serie X is hier – als je er een kunt vinden. Als je echter bent doorgeslagen in je pogingen om de next-gen console van Microsoft te vinden, heb ik goed nieuws: Je hebt er nog niet echt een nodig. Omdat de Xbox Series X dezelfde games speelt als de Xbox One (of een goede gaming-pc), kun je gerust wachten tot volgend jaar, en ondertussen je achterstand afronden.

Maar als het nu niet het juiste moment is om een ​​Xbox Series X te kopen, wanneer zal het dan zijn – als die tijd al komt? Hoewel deze vraag relatief eenvoudig te beantwoorden is voor de PS5 (“Wanneer er meer exclusieve games uitkomen”), is het moeilijker om dit te doen voor de Xbox Series X. Dat komt omdat de Series X gewoon een element is in het grotere gaming-ecosysteem van Microsoft, niet noodzakelijk het middelpunt ervan.

De waarheid is dat wanneer je een Xbox Series X koopt, bijna volledig willekeurig is, omdat je toegang hebt tot de meeste van dezelfde games op spelsystemen die je momenteel bezit – en binnenkort heb je helemaal geen spelsysteem nodig.

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Xbox Series X-games en het Xbox-ecosysteem

Written By
More from Vanessa Hale

Tormented Spirits gebaseerd op Resident Evil-Inspired komen naar PS5 en Xbox Series X | S, Switch en pc

Nieuws PQube en Dual Effect hebben aangekondigd dat de survival-horror Tormented Souls...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *