DRAGON BALL FIGHTERZ verlegt grenzen met PlayStation 5, Xbox Series

DRAGON BALL FIGHTERZ verlegt grenzen met PlayStation 5, Xbox Series
(Jamespress) – Dragon Ball FighterZ, De ultieme DRAGON BALL-vechtgame-ervaring van Arc System Works, nu digitaal* beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series Nieuwe versies bieden visuele verbeteringen aan het spel en voegen netcode toe om terug te keren naar online spelen.*Fysieke versies staan ​​gepland voor release op 19 april 2024

Met gratis upgrades beschikbaar voor spelers die de PlayStation 4- en Xbox One-versies bezitten, benutten de next-gen-versies de kracht van deze platforms om nog dramatischere beelden op de Unreal Engine te leveren met een ongelooflijke reactiesnelheid op de input van de speler.

Daarnaast PlayStation 5, Xbox-serie

Spelers kunnen digitaal upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 via de PlayStation Store, of door hun fysieke schijfkopie in PlayStation® te plaatsen.

Om te upgraden van Xbox One naar de Xbox-serie

Dragonball-vechters Geeft fans de kans om hun favoriete DRAGON BALL-personages mee te nemen in de strijd en enkele van de meest iconische moves uit het DRAGON BALL-universum uit te voeren.

Met 3v3-gevechtsmechanismen stellen spelers hun teams samen en gaan ze het slagveld op om geweldige gevechten te ervaren die zeker indruk zullen maken op elke vechtgamefan.

Met een cast van favoriete personages zullen spelers zeker meer dan één vechter en stijl trainen en beheersen, waardoor een rijkere en stimulerendere gameplay ontstaat om de concurrentie aan te kunnen.

Voor meer informatie over Dragonball-vechters Bezoek Officiële Pagina. Voor andere BANDAI NAMCO Europe-producten: Bezoek onze websiteVolg ons Facebook of Xof abonneer u op onze website Youtube kanaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *