Vergeet Lethal Company, er is een nieuwe update voor de 10/10 coöp-horrorgame in de maak

Vergeet Lethal Company, er is een nieuwe update voor de 10/10 coöp-horrorgame in de maak

Verbalofobie Dit was waarschijnlijk mijn eerste ervaring met een coöp-horrorspel waar ik een paar uur in heb doorgebracht, en iedereen die het heeft gespeeld zal begrijpen waarom. Het griezelige bovennatuurlijke avontuur van Kinetic Games is op zijn zachtst gezegd uniek, waardoor spelers een verscheidenheid aan bovennatuurlijke wezens kunnen verzamelen en ermee kunnen communiceren. Na de enorme Ascension-update een paar maanden geleden hebben veel fans gewacht op nieuws over eventuele wijzigingen of oplossingen. Nu krijgen we eindelijk onze eerste blik op de plannen van de ontwikkelaar.

Als je Phasmophobia überhaupt hebt gespeeld sinds de grote release van de horrorgame in augustus 2023, ben je waarschijnlijk buggy-functies tegengekomen, langzaam grinden, of keek je gewoon uit naar een nieuwe grote update. Een recente preview van de ontwikkelaar van Kinetic Games laat zien dat het rekening houdt met de ervaringen van spelers en de hoop van fans voor de toekomst. In ruil daarvoor deelt de ontwikkelaar ook zijn plannen voor “vooruitgang en andere gebieden” van Phasmophobia.

Enkele van de belangrijkste voorgestelde wijzigingen zijn onder meer die aan de voortgangssystemen van het spel. Kinetiek Hij bekent Het nivelleringsproces duurt erg lang en suggereert dat spelers in de toekomst minder XP per niveau nodig zullen hebben. De ontwikkelaar onthult ook komende wijzigingen in niveau-ontgrendelingen, zodat je er meerdere tegelijk kunt ontgrendelen. Hopelijk zorgt dit ervoor dat de upgradeapparatuur soepeler werkt. Sommige upgrades zullen in de toekomst echter duurder uitvallen, omdat “spelers bijna alles onmiddellijk kunnen ontgrendelen.”

Hoewel hop een “volledig optioneel onderdeel van de voortgang” is, hoopt Kinetic spelers meer prikkels te geven om van deze functie te profiteren. We kunnen bijvoorbeeld prestige-gerelateerde cosmetische items krijgen voor spelermodellen, wat gratis XP of extra in-game geld om uitrusting mee te kopen. Over apparatuur gesproken, alles staat op het punt te veranderen. Van EMF-lezers tot thermometers, instrumenten voor het verzamelen van bewijsmateriaal worden geconfronteerd met wijzigingen.

Sommige apparatuur, zoals de DOTS-projector, zal met de nieuwe update gemakkelijker te gebruiken zijn. Hetzelfde kan gezegd worden voor de EMF-lezer en de komende verbeteringen, aangezien de naald momenteel vaak “zeer dichtbij” of zelfs “voorbij de vijfpuntsgrens tijdens evenementen” staat, aldus Kinetic. Wat de thermometer betreft, kan ik niet zeggen dat ik al te enthousiast ben over de voorgestelde wijzigingen. Volgens de ontwikkelaar was de tool nooit “willekeurig in zijn metingen”.

READ  Deze Skyrim-modus laat je je niet verbergen voor je problemen

Kinetic zegt dat dit de thermometer op het eerste niveau zeer nauwkeurig maakt, maar persoonlijk denk ik dat dit redelijk is, aangezien dit misschien wel het meest realistische en betrouwbare hulpmiddel in het spel is. De meetwaarden van de thermometers mogen niet variëren, omdat het echte apparaten zijn en hun cijfers op wetenschap zijn gebaseerd. Denk na over de onderwerpen Reddit En elders lijkt het erop dat ik ook niet de enige ben die er zo over denkt.

Ik ben blij om te horen dat de ontwikkelaar bezig is met het verbeteren van de zaklampen en ontstekers, vooral als iemand die regelmatig verdwaalt in het donker. De toegankelijkheid van de koplampen is ook verbeterd, met een geluid dat speelt als er een geest tussen zit. Samen met andere veranderingen om slechthorende gebruikers te helpen en Ascension in het algemeen te verbeteren, is deze voorgestelde update al een grote update. Ik hoop alleen dat het team onze recente opmerkingen over thermometers ziet.

Terwijl je wacht op enkele voorgestelde wijzigingen van Kinetic Games, kun je door een paar van onze andere favoriete coöpspellen bladeren waar je nu met een paar vrienden van kunt genieten. Als alternatief kun je nog meer huiveringen en spanning najagen met deze andere geweldige spookspellen als je favoriete kenmerk van Phasmophobia de bovennatuurlijke inhoud is.

Zorg ervoor dat u ons volgt op Google Nieuws, waar u een verscheidenheid aan dagelijks pc-gamingnieuws, handleidingen en recensies kunt zien, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *