Retro Racing Speeds van New Star GP wordt in maart op de Switch gelanceerd

Retro Racing Speeds van New Star GP wordt in maart op de Switch gelanceerd

New Star Games heeft vandaag aangekondigd dat de aankomende retro-geïnspireerde racegame, New Star GP, van de startlijn zal racen op Switch in Maart 2024.

Zoals we van de studio gewend zijn, neemt de komende racetitel de klassieke arcade-gameplaystijl over en voegt daar vervolgens niveaus van aanpassing en beloning aan toe.

Er is een Carrièremodus waarin je tientallen jaren aan racen kunt beleven, van de jaren 80 tot nu, een Kampioenschapsmodus voor competitief racen, alleen of op een gedeeld scherm, en een Aanpassingsmodus om evenementen precies zo in te richten als jij wilt.

Deze verwisselt de pixelkunstbeelden van Retro Goal en Retro Bowl voor een heldere, low-poly stijl en heeft voldoende aanpassingsmogelijkheden in de tank om je lang te laten tweaken – we hebben het over 17 verschillende tracks, 45 verschillende drivers , 15 autoskins en 60 karakterstukken van de bestuurder. Oh, en laten we het niet vergeten 176 Unieke race-evenementen, waaronder tijdritten, reverse races en checkpoint races.

U kunt een beter beeld krijgen van wat u te wachten staat door de volgende schermafbeeldingen te bekijken:

New Star GP is uitgebracht in Early Access stoom afgelopen augustus en bleef een groot aantal “Heel positief“Reviews. Laten we hopen dat deze openingsrondes ervoor zorgen dat de game in maart in goede staat op de Switch kan verschijnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *