Verrassing! Baldur’s Gate: Dark Alliance is nu beschikbaar op pc

Eerder dit jaar kondigden Black Isle Studios en Interplay Entertainment aan dat ze de oude piraterij uit 2001 doorspeelden. Baldur’s Gate: The Dark Alliance Voor computers en consoles. Het kwam in de zomer uit op PlayStation, helaas hebben ze geen pc-datum gegeven. Maar, verrassing! Het is vandaag! PC-mensen kunnen eindelijk Baldur’s Gate ervaren die gebruikers 20 jaar geleden voor het eerst hebben ervaren. Ik heb deze zomer een hele game gespeeld en had een geweldige tijd, ten koste van mijn partner, die ik door een van de leukste coöp-games op de bank maakte die er bestaan.

Voor alle duidelijkheid, ik hou van de Dark Alliance. Het is een actie-RPG die zich afspeelt in de vergeten rijken van Dungeons & Dragons’ Forgotten Realms, die drie helden volgt die het opnemen tegen een kwaadaardige krijger die Baldur’s Gate City probeert te vernietigen met behulp van een door elementen bestuurde toren. Klassieke fantasie dingen.

Op Steam ondersteunt de game remote-play, zodat je op lange afstand multiplayer co-op kunt spelen. Ik raad ook ten zeerste aan om met een vriend te spelen, de personages zijn niet echt ontworpen om alleen te spelen (zoals D&D), wat een veel leukere manier is om een ​​vriend mee te nemen.

Het is echter vermeldenswaard dat dit een port is van een 20 jaar oude game die 20 jaar geleden al behoorlijk slordig was. Het levelsysteem is erg onevenwichtig, de bazen in de normale modus zijn een verwoestende spons die je meteen zal neerschieten, de wapens en bepantsering zijn nogal lelijk, en er zijn lange periodes waarin je vijanden gewoon door eindeloze kerkers slaat.

READ  Final Fantasy 7 Remake Part 2 Nieuwe details komen later dit jaar

Het is bijvoorbeeld een goede game waar ik veel nostalgie naar heb, en ik denk dat het absoluut de moeite waard is om het te proberen – alleen als ze het vervolg uiteindelijk naar pc overzetten, heb je wat achtergrondinformatie over het verhaal. Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 is veel beter dan de eerste, met een strakker ontwerp, interessantere verhaalritmes en heel veel meer maatwerk (mijn favoriet is wapenmagie met behulp van edelstenen die je in de wereld vindt). ik ben eigenlijk echt Ik hoop dat ze het doen Het was een van de eerste games die ik ooit heb gespeeld.

Baldur’s Gate: Dark Alliance is nu beschikbaar op pc, via stoom-En Gogo En Epic Games Store, geprijsd op £ 30 / € 30 / $ 30. Het is ook al op nieuwe consoles, als je dat liever hebt.

Written By
More from Lesley Curry
Google Pixel 6-serie krijgt mogelijk toch slimme gezichtsontgrendelingsfuncties
Ryan Haines / Android-autoriteit tl; DR Er zijn aanwijzingen dat de Pixel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *