Dichtbij

automatische start

Toon thumbnails

Toon uitleg

De Detroit Rode vleugels Ze kwamen uit met twee punten en een zelfvertrouwen boost van de wedstrijden van het weekend tegen de Stanley Cup-houders.

Ze gebruikten een ijverige zondag om A. 5-1 overwinning, Hun eerste reguliere seizoenszege tegen Tampa Bay Lightning in Amalie Arena sinds 17 februari 2011 – de vleugels zijn sindsdien 0-16-1.

Het is de tweede keer in zes competities dat de Wings (13-22-5) titelverdediger dit seizoen verdedigt.

Het was Wings ‘meest productieve prestatie sinds het verslaan van Lightning met 6-4 op 11 maart. Dylan Larkin gebruikte het machtsspel om er in de eerste periode 1-0 van te maken, en Valtteri Filppula, Michael Rasmussen en Marc Stall scoorden in de tweede periode onder de drie minuten. Het bod van Thomas Grace om te sluiten eindigde vroeg in de derde periode, toen Victor Headman een backhand-pass kreeg van Steve Stamkus en scoorde vanaf een hoge plaats.

What Wings GM Steve Yzerman’s past says about his NHL trade deadline plans ]

Darren Helm – die in die wedstrijd in februari 2011 scoorde – herwon de comfortabele voorsprong in Detroit na de weddenschap op Bolts en trok de doelman meer dan zes minuten voor de wedstrijd terug. Lightning gebruikte een leeg net en twee back-to-back kicks tegen Danny DeKeyser voor een 6-tegen-4-spel in de afgelopen vijf minuten.

READ  3 sleutels: Golden Knights at Avalanche, game 2 van de tweede ronde

Anthony Mantha, Vladislav Namestnikov en Luke Glending hadden assists.

De Wings verloren zaterdag met 2-1 in Tampa, maar speelden over het algemeen goed tegen een van de beste teams in de NHL.

Sterke opening

Het was een goede eerste spreuk als buitenspeler, die kansen creëerde en verdedigend goed speelde. Ze beperkten de bliksem tot een enkel schot op het net tijdens een strafschop voor Philip Hronk, en draaiden het voordeel van de man in toen Philip Zadina een diagonale call maakte naar Luke Shin. Hronek stuurde de schijf naar Adam Ernie, die hem doorgaf aan Larkin. Het schot van Larkin gleed van de cirkel linksboven onder de rechterarm van Christopher Gibson, om 19:47. Dit was het tweede punt van Arnold in opeenvolgende wedstrijden tegen zijn voormalige ploeg.

Enorme stop

Grace bedacht een grote tackle in het midden van de tweede periode. Bliksem had een vreemde haast met de enige verdedigende man Troy Stecher die in staat was om een ​​speler uit te schakelen. Stamkos pakte een cd en vuurde een klapschot af vanaf de linkerflank. Grace gebruikte de bovenkant van zijn stok om hem de kans om te scoren te ontzeggen. Dit was net zo goed als Greiss speelde na zijn strijd in februari en maart.

Squad verandert

Robbie Fabry was niet beschikbaar vanwege een niet bekendgemaakte blessure, waardoor een frontlinie verzwakte die er al was zonder Bobby Ryan en Sam Jagner. De vleugels gingen met 11 en 7, waardoor mensen als Larkin, Mantha en Zadena meer minuten kregen. Verdediger Christian Djoos keerde terug in de line-up en kreeg de zevende assists bij het creëren van een Rasmussen-goal. De aanvaller, Evgeny Svichnikov, bleef achter in de taxiploeg.

READ  Met de TikTok-kloonapp van India wint Josh harten; kruist 5 miljoen downloads in 2 weken

Neem contact op met Helen St. James via [email protected]. Volg haar op Twitter Sluit een tweet inLees er meer over Detroit Red Wings En abonneer u op onze site Red Wings nieuwsbrief​ Haar boek, The Big 50: The Detroit Red Wings is verkrijgbaar bij AmazonEn Bedrijf: Barnes & Noble En Triumph-boeken. Gepersonaliseerde exemplaren zijn beschikbaar via haar e-mail.