Speelbare skins van Fortnite seizoen 5 bevatten Kratos van God of War

Alsof Fortnite niet druk genoeg, nu Kratos, van PlayStation God van de oorlog franchise, zal zich bij het spel voegen als een speelbare skin.

PlayStation’s officiële Twitter gemaakt een nogal ham-handige plagerij van deze crossover woensdag om 14.00 uur, en Fortnite sociale media-expert Hypex volgde met een paar afbeeldingen die de plaatsing van Kratos in het spel lieten zien.

“De volgende man die je oppakt, heeft letterlijk meerdere goden overwonnen, met zijn blote handen, in een vlaag van oncontroleerbare woede,” Agent Jones, de Fortnite Lore-personage probeert de realiteit weer in elkaar te zetten, zegt in de teaser. Dat beperkt de zaken een beetje.

Fortnite‘s Seizoen 5, Hoofdstuk 2, ging om middernacht van start en het “Zero Point” -thema betekent dat vrijwel alles mogelijk is. Galactus, de wereldverslinder van het Marvel Universum, Dinsdag opgerold op de set, alles in ruimte-tijd chaos storten en een grote cross-over-palooza beginnen.

We hebben al De Mandalorian en zijn trouwe sidekick Baby Yoda (echte naam: Geel). Er is ook een… uh, bewust bord met beboterde flapjacks in een cowboyhoed. Dus ja, dat alles maakt dat Kratos ‘bezoek aan welk bestaansniveau dan ook, dit in vergelijking nogal tam is. Kunstig gespeeld, Fortnite chief continuity officer, wie u ook bent.

Kratos ‘ Fortnite vorm is gebaseerd op zijn bebaarde God van de oorlog (2018) uiterlijk, maar nog steeds herkenbaar Kratos, met de kenmerkende warpaint en dodelijk bleke huid. Kratos zal waarschijnlijk terugkeer in een vervolg, opnieuw in de Noorse mythos, ergens in 2021 op PlayStation 5.

READ  5 beste Steelers Thanksgiving-spellen in de geschiedenis van Pittsburgh Steelers

More from Madison Garrett

Willie Gay van Kansas City Chiefs zegt dat NFL-game ‘veel vertraagt’

Kansas City Chiefs rookie LB Willie Gay Jr. schat dat hij ongeveer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *