Verslag: Russell Westbrook verwacht van de bank te komen

Russell Westbrook scoort dit seizoen gemiddeld 10,3 punten per wedstrijd.

Los Angeles Lakers-bewaker Russell Westbrook begint van de bank te komen “nabije toekomst” Dat meldt ESPN’s Adrian Vojnarowski.

Westbrook zou vrijdag terug kunnen keren in de basisopstelling tegen De Minnesota Timberwolves omdat Anthony Davis naar buiten komt met een strakke onderrug. Zodra Davis terugkeert, wordt verwacht dat de voormalige MVP van Kia een back-uprol speelt.

Westbrook speelde woensdag niet in het verlies van Los Angeles tegen de Denver Nuggets vanwege een pijnlijke linkerhamstring, maar was vrijdag wel actief in de wegwedstrijd.

Sinds Westbrook in het seizoen 2008-09 de NBA betrad, is hij begonnen met 1007 van de 1024 carrièrewedstrijden die vrijdagavond binnenkwamen. Hij diende voor het laatst als reserve in een NBA-wedstrijd op 28 november 2008toen hij een rookie was in de Oklahoma City Thunder.

Westbrook speelde niet in de laatste wedstrijd van de Lakers, in een verlies van 110-99 tegen de Denver Nuggets, vanwege een linker hamstringblessure.

De 33-jarige voormalig Kia-speler kwam dit seizoen tot gemiddeld 10,3 punten, 6,7 rebounds en 4,3 assists. Hij heeft één zwakte. Hij stortte in en schoot slechts 28,9% vanaf de grond en 1 voor 12 vanuit een 3-punts bereik.

In dit rapport is gebruik gemaakt van informatie van Associated Press.

More from Madison Garrett
3 wedstrijden in week 3 geven perspectief op toekomstige Steelers-tegenstanders
met de Pittsburgh Steelers Voortzetting van hun seizoen op zondag, zullen er...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *