Versnellingen Pop! servers voor mobiele games worden begin 2021 volledig afgesloten »OnMSFT.com

Spelers van de Gears Pop! mobiele game zijn vandaag op de hoogte gebracht via een in-app-bericht en een blogpost op de officiële Gears Pop! website dat de eigenzinnige kleine videogame geïnspireerd door de Gears of War Xbox-videogamefranchise volgend jaar op 26 april zou worden beëindigd.

“Bedankt Gears! Samen hebben we ontelbare golven van Horde en overwonnen vijanden op het Versus-slagveld opgenomen, maar helaas Gears Pop! sluit op 26 april 2021 ”, luidt de aankondiging. “Tot die tijd brengen we enkele van onze meest populaire evenementen terug, verhogen we Bounty-beloningen en verhogen we de drop-rates voor Legendary Pins. Met onmiddellijke ingang is in-app-aankopen ook uitgeschakeld. Bedankt voor je begrip en steun. “

De blogpost zegt verder dat alle in-app-aankopen die binnen de 90 dagen voorafgaand aan 28 oktober (gisteren) zijn gedaan, worden terugbetaald, hoewel het tot twee weken kan duren voordat deze terugbetalingen zijn verwerkt.

Spelers van de Gears Pop! mobiele game werden vandaag op de hoogte gebracht via een in-app-bericht en een blogpost op de officiële Gears Pop! website dat de eigenzinnige kleine videogame geïnspireerd door de Gears of War Xbox-videogamefranchise volgend jaar op 26 april zou worden beëindigd. “Bedankt Gears! Samen hebben we ha

In de tussentijd zijn er verschillende in-game-evenementen gepland voor speciale Gears Pop! spelers die beginnen met het Horde-o-ween Halloween-evenement (hierboven afgebeeld) dat nu live is.

Versnellingen Pop! iets meer dan een jaar geleden in augustus 2019 gelanceerd op iOS-, Android- en Windows 10-apparaten. Het kreeg al vroeg nogal wat aandacht en wist tijdens de eerste live-week meer dan een miljoen spelers aan te trekken. De titel ondersteunt volledige connectiviteit met de Xbox Live-service van Microsoft met cloudopslag, crossplay en Xbox-prestaties die allemaal beschikbaar zijn voor spelers.

READ  T-Mobile geeft iPhone 12 Pro-apparaten weg tijdens elke World Series-game

Speel je nog steeds Gears Pop! en ben je teleurgesteld door dit nieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan Volg ons op facebook en Twitter voor meer Xbox-gamingnieuws.

Versnellingen POP!
Versnellingen POP!
Versnellingen POP!
Versnellingen POP!
Versnellingen POP!
Versnellingen POP!

Ontwikkelaar:
Xbox Game Studios

Prijs:
Vrij+

Deel dit bericht:

Written By
More from Eda Greene

Genomineerden voor Destructoid’s beste mobiele game van 2020

Deze spellen hebben het niet gebeld Het had eerlijk gezegd niet veel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *